PLANK Arnhem organiseert twee avonden Plankgas bij Café Bosch op 5 en 6 oktober

Geplaatst op 22 september 2020 Door In Mis het niet, Muzikanten, bands & DJ's, Talenten, Uitgaan

Hoe gaat de popscene in Arnhem om met de corona-beperkingen? Welke creatieve ideeën maken live muziek tóch mogelijk en hoe kan de gemeente Arnhem of de Provincie Gelderland daarin ondersteunend zijn? Op twee avonden met verschillend perspectief staat PLANKGAS in Café Bosch in het teken van de vooruitgang binnen de huidige beperkingen. Hernieuwd contact, inspiratie en het uitwisselen van ervaringen, ideeën en doelstellingen vormen het uitgangspunt. Elke betrokkene binnen de Arnhemse pop is welkom, maar: vol=vol!

#4.1 MAANDAG 5 oktober
Wat zijn de ervaringen van de afgelopen maanden geweest? Welke mogelijkheden zijn er komende winter en in het nieuwe jaar? Hoe ziet de muziekwereld er na de crisis uit? Zijn er provinciale of gemeentelijke subsidies of fondsen waarmee kansen kunnen worden benut?

#4.2 DINSDAG 6 oktober

Waar kunnen we wél optreden in de stad? Wat kunnen we verder doen naast of in plaats van optreden? Ontstaan er nieuwe ideeën, nieuwe samenwerkingen die de Arnhemse pop actief en levendig houdt? Is er ondersteuning beschikbaar om dit mogelijk te maken?

Aanmelden
Aanmelden is gratis en kan door een mail te sturen naar: pieter@jacobiberg.nl

Belangrijk: in verband met de beperkte 1,5-meter capaciteit kunnen we in eerste instantie maximaal 2 personen per band, organisatie of instantie verwelkomen die hetzelfde ‘belang’ hebben.
Daarnaast stellen we een wachtlijst op waarmee eventuele overgebleven plaatsen kunnen worden opgevuld. We hopen op jullie begrip hiervoor.

> Facebook event Plankgas #4.1 + #4.2

 

Tags : ,

Reacties