Popronde Arnhem 2014 bij Kinki Kappers

Geplaatst op 14 oktober 2014 Door In Foto's en Aftermovies, Uitgaan

Het landelijk reizend festival Popronde streek afgelopen vrijdag neer in Arnhem. Maar liefst 27 locaties, uiteenlopend van kroegen tot espressobars, dienden als podia voor de nieuwe generatie (pop)muzikanten.

Kinki Kappers was één van de locaties die omgetoverd was tot een hip café/podium. Cas Ronkers, 3FM Serious Talent, mocht de spits afbijten op het kleine podium achterin de zaak van Kinki Kappers. De smalle kapperszaak stond vol met publiek dat genoot van de heerlijke gitaar- en stemklanken van de 17-jarige singer-songwriter.

Het liep langzaam leeg na het optreden van Cas Ronckers. De popliefhebbers verspreidden zich weer over de stad om andere artiesten te bewonderen op andere locaties. Rond tien uur kwamen er nieuwe lading muziekfans binnen en werd tijd om te dansen! Try Acrobatics, een vrolijke energieke Pop Electro band uit Amsterdam liet het publiek los gaan met hun vrolijke melodieën en uptempo beats.

Na Try Acrobatics was het de beurt aan de eclectische synthpop act Just Regular Guys wiens gave swingende beats door de kapperszaak galmden. Ze zorgden voor een knallende afsluiting van de Popronde in Kinki Kappers.

Popronde Arnhem gemist? Volgend jaar keert dit unieke festival weer terug. In de tussentijd trekt Popronde vrolijk verder door Nederland. Kijk voor meer informatie op de website.

Tags : , , ,

Reacties