Popronde Arnhem 2019 op vrijdag 25 oktober

Geplaatst op 24 oktober 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

Na een succesvolle editie in 2018, keert ook dit jaar Popronde terug naar Arnhem! Op vrijdag 26 oktober kun je gratis genieten van allemaal verschillende bands en artiesten op diverse locaties in de stad. Dit jaar zijn er maar liefst 55 acts op 24 verschillende locaties!

Popronde Arnhem Spotify playlist
Wil je meer te weten komen over de muziek van de artiesten van Popronde Arnhem 2019? Ook dit jaar heeft Popronde weer een Spotify playlistgemaakt met daarin muziek van de deelnemende acts!
>> Popronde Spotify playlist

Volg de Facebook-pagina van Popronde Arnhem om up to date te blijvenvan Popronde Arnhem!
>> https://www.facebook.com/PoprondeArnhem

Infostand
Voor informatie over Popronde, tips en voor merchandise bezoek je vanaf 19.30 uur de Popronde infostand bij Luxor Live. Ook bij de infostand: Popronde CD’s van de vorige edities, oordopjes, polsbandjes, tasjes, T-shirts, petjes en paraplu’s. En als je er dan toch bent, maak meteen een selfie bij onze Phocabby Selfie Service!

Stem op jouw favoriet voor de Paul Smits Award!
Als ode aan de in 2017 overleden voorzitter van Stichting Popwaarts, Paul Smits, is de Paul Smits Award in het leven geroepen, de award voor de favoriete performer van de Popronde bezoeker. In iedere stad kan het publiek haar stem uitbrengen bij de infostand!

Tags : , , ,