Popronde strijkt weer neer in Arnhem op 29 oktober

Geplaatst op 25 oktober 2021 Door In Mis het niet, Uitgaan

Op vrijdag 29 oktober strijkt het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland weer neer op tal van locaties in de Arnhemse binnenstad. Dit jaar spelen er maar liefst 80 acts op 27 verschillende (en diverse nieuwe) locaties! Van hiphop tot folk en van R&B tot elektronica, het enorm gevarieerde programma van Popronde Arnhem biedt voor ieder wat wils!


Tickets voor Popronde Arnhem 2021 kosten slechts €5 en zijn hier direct online te bestellen. De tickets zijn een passe-artout waarmee je tot alle locaties toegang hebt.

Informatie over coronatoegangsbewijs tijdens Popronde
We vragen je om een coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs te laten zien. Dat kan bij de eerste show die je wilt bezoeken en bij de infostand. Daar krijg je vervolgens een polsbandje. Je hoeft dus niet meer te reserveren en kunt dus spontaan binnenlopen bij de diverse locaties, mits er nog plek is natuurlijk! Je hoeft geen anderhalve meter afstand meer te houden en kunt dus staand (of dansend) van het optreden genieten. Meer info over Popronde 2021 en de coronaregels vind je op Popronde Daily.

Popronde 2021 Spotify playlist

Alvast in de sfeer komen voor Popronde Arnhem en kennis maken met de verschillende acts? Dat kan met onderstaande Spotify Playlist!

Tags : , , , , , ,

Reacties