Première muziekfilm ‘Spirit Walkers’ bij Café Bosch op 16 oktober!

Geplaatst op 13 oktober 2021 Door In Films & series, Muzikanten, bands & DJ's, Talenten, Theater & dans, Uitgaan

Op zaterdag 16 oktober om 21:00 uur gaat bij café Bosch de muziekfilm ‘Spirit Walkers’ in première. Deze film is geproduceerd door Eric Arendsen en Bullebak BV. Naast de première zullen er die avond optredens zijn van danseres Dayenne Neroli en de Nijmeegse surfband Biarritz Boys. 
 
 
Spirit Walkers

Een Spirit Walker kan zich door middel van dans bewegen in de reële wereld en de magische wereld tegelijk, zoals zichtbaar zal worden in deze prachtige muziekfilm van ongeveer 20 minuten. In deze tweede samenwerking tussen de Arnhemse muzikant Eric Arendsen (deze keer bijgestaan door Hannah Post en Johan Zuidema) en Bullebak BV verkennen we de magie die ontstaat door muziek, dans en rituelen. De muziek is tot stand gekomen door improvisaties die door Eric Arendsen zijn uitgewerkt tot vijf hypnotiserende composities met een Oosterse twist. Het dromerige van de muziek combineerde Bullebak BV met beelden van oude tempels, natuur en dans.

 
Dayenne Neroli 
Als speciale gast deze avond is er de Arnhemse danseres Dayenne Neroli die ter plekke nog meer magie gaat creëren. Mysterieuze slangenarmen, elegante bewegingen en zachte, ronde en vrouwelijke bewegingen zijn enkele voorbeelden van wat er voorbij zal komen in haar dansvoorstelling.
 
Biarritz Boys
De avond zal verder muzikaal gevuld worden door de surfband Biarritz Boys. Deze Nijmeegse heren prijzen zichzelf aan als hip, slick, ultra-violent and super sexy. Je zou ze er bijna van gaan verdenken dat ze de grote broers van Lana Del Rey zijn. 
Premiere Spirit Walkers
Zaterdag 16 oktober C
21:00 uur, Café Bosch
Entree €5
> Facebook event
 
 
 
 

Tags : , , , , , ,

Reacties