#RedWillemeen Open Dag op zondag 24 februari

Geplaatst op 19 februari 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

Op zondag 24 februari vindt er bij Willemeen een Open Dag plaats in het kader van de grootschalige vrijwilligersactie #RedWillemeen. Op deze dag laten vrijwilligers vol trots zien wat deze unieke Arnhemse thuishaven in huis heeft en waarom Willemeen in haar huidige vorm zo enorm belangrijk is voor het Arnhemse cultuurlandschap. De gevarieerde line-up bestaat uit allerlei lokale bands, dj’s en artiesten die Willemeen een warm hart toedragen. Ook kun je je onder het genot van een hapje en drankje laten rondleiden door een van de vele vrijwilligers. De deuren zijn geopend van 14.00 tot 20.30 uur en de entree is natuurlijk gratis!

Zaal
Diverse lokale acts speelt spelen sets van een halfuur in de bovenzaal.

SKANDAAL: once-in-a-lifetime kans! Speciale reünieshow voor #RedWillemeen.
Genre: Ska

The Dolly Adlers: all-female Amsterdamse punkformatie – stonden eerder al in de Vondelbunker en Vrankrijk. Riots guaranteed!
Genre: Punk

The Bunny Bonanzas: Arnhemse cult-band met enkel en alleen bekende gezichten uit ons cultuurlandschap.
Genre: Surf, Sleaze, Exotica

DEEM INDEX: een van de bekendste Arnhemse metal bands sluit de avond in stijl af met snoeihard gitaarwerk.
Genre: Metal

Binnentuin / The Cave
Naast de ‘avond’ zal ook de Arnhemse nácht worden vertegenwoordig door DJ’s uit alle hoeken van de scene – voor de verandering eens in de zon!

Patski (8Bahn)
Ivy Knock (Knock On Wood)
Lennart (Bad Habits // Good Company)
Oscar (Syntax)
Bravesh (Au Moins)

Café
Verschillende Spoken Word artiesten en vrijwilligers van Willemeen zullen hun verhalen vertellen en ervaringen delen over de unieke plek die Willemeen inneemt in het Arnhemse cultuurlandschap, tussen het geborrel door.

>> Facebook event

 

Tags : , , ,

Reacties