Silent Outdoor Cinema op 24 en 25 augustus in Park Sonsbeek

Geplaatst op 18 juli 2019 Door In Films & series, Uitgaan

Op 24 en 25 augustus organiseren Pathé & Stadsvilla Sonsbeek een ‘Outdoor Cinema’ avond in Park Sonsbeek. Op deze avonden kun je op een mega-scherm de film Bohemian Rhapsody bekijken. Iedere bezoeker krijgt een koptelefoon waarmee het geluid van de film te horen is. 

Voor het vijfde jaar op rij zal, pal voor de Stadsvilla, een bijzondere film op een mega–scherm getoond worden. Een film in de openlucht bekijken, daar komt een soort magie bij vrij. Het gevoel dat je even in een andere wereld zit, dat je even mag wegdromen. Het uitzicht over het centrum van Arnhem, vanaf de Stadsvilla, is al filmisch van zichzelf. Het aflopende grasveld als een natuurlijke tribune, met een groot scherm in het dal zal wederom fantastisch zijn! Iedere bezoeker krijgt een koptelefoon waarmee het geluid van de film te horen is. Deze ‘Silent Outdoor Cinema’ ervaring in combinatie met het mooiste plekje van Arnhem is de basis voor een bijzondere avond!

Prijs en tickets
Let op: de tickets voor de zaterdag zijn inmiddels uitverkocht. Voor de zondag zijn er nog wel tickets verkrijgbaar, die je hier online kunt bestellen.

Hoe werkt het?
Iedere bezoeker kan tickets kopen en downloaden via de website van Stadsvilla Sonsbeek. Op de avond zelf krijg je een koptelefoon waarop de audio van de film wordt afgespeeld. Er zijn een beperkt aantal koptelefoons beschikbaar, dus uitverkocht betekent in dit geval ook écht uitverkocht. Tegen inlevering van je ticket ontvang je op 24 en 25 augustus augustus vanaf 19.30 uur in de Stadsvilla een koptelefoon.

De film start na zonsondergang. De zonsondergang is op deze twee data om 21:00 uur.

Bij slecht weer
Bij erg slecht weer kan het zijn dat de Outdoor Cinema wordt afgelast. De tickets worden dan niet geretourneerd en zijn geldig op een n.n.t.b. nieuwe datum. Wanneer er geen nieuwe datum komt voor 31-10-2019 zal het volledige ticket bedrag teruggestort worden op je rekening.

Tip: neem een kleedje mee om op te zitten!

>> Facebook event

Bron: Stadsvilla Sonsbeek/Pathé

Tags : , , ,

Reacties