Sonsbeek Theater Avenue van 15 t/m 18 augustus in Park Sonsbeek Arnhem: de finale

Geplaatst op 6 juli 2024 Door In Mis het niet, Talenten, Theater & dans, Uitgaan

De Sonsbeek Theater Avenue bestaat 25 jaar en dat wordt natuurlijk gevierd! De grote finale van het jaarlijkse zomerfestival waar liefhebbers van theater, muziek, dans en lekker eten en drinken samenkomen, vindt plaats van 15 t/m 18 augustus 2024. Het prachtige Sonsbeekpark in Arnhem zal opnieuw een bruisende ontmoetingsplek vol vermaak en plezier voor jong en oud zijn.

Sonsbeek Theater Avenue 2024

In 2024 bestaat de TheaterAvenue 25 jaar en vanaf de 1e editie in 1999 is het een groot succes. 25 jaar jubileum wordt gevierd samen met het jubileum van Sonsbeek Park, dat in 2024 maar liefst 125 jaar bestaat.

25 jaar lang al is de SonsbeekTheaterAvenue een geliefd festival dat een breed scala aan artistieke en culturele activiteiten biedt. Ook dit jaar belooft het programma weer een feest van creativiteit en diversiteit te worden. Bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan theater- en dansvoorstellingen, livemuziek, straattheater, comedy, kunstinstallaties en nog veel meer.

Wat het festival zo bijzonder maakt, is de gezellige en toegankelijke sfeer. De SonsbeekTheaterAvenue is er voor iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond. Gezinnen kunnen samen plezier beleven aan de kindervoorstellingen en -activiteiten, terwijl vriendengroepen zullen genieten van de levendige ambiance en het rijke culturele aanbod. Het festival biedt ook diverse culinaire hoogstandjes, zoals ons Italiaanse restaurant Moltogusto en verrassende en gevarieerde foodtrucks, waardoor bezoekers zich kunnen laven aan heerlijke gerechten en verfrissende drankjes.

Het programma biedt ‘The best of 25 jaar’, daarom zullen we artiesten verwelkomen die al(le) jaren van de partij waren en zullen er tal van circus activiteiten worden vertoond. Uiteraard zijn er ook vele cabaret-, dans-, theater-, en muziekgezelschappen uit Arnhem bij zoals Introdans, Femke Verneij en Flor de Fango. Soultrain disco laat donderdag, vrijdag en zaterdag het park dansen!

Spiegeltent

Ontdek het unieke en veelzijdige programma in de Spiegeltent! Ga uit je dak bij optredens van William Smulders’ Elvis Tribute, circusvoorstelling MikMak door Circus RangPang, en internationaal artiest Sven Ratzke. Beleef LUDIQUE!’s show ‘From BERLIN with Love’ en geniet van een betoverend concert van pianist Matteo Myderwyk. Sluit deze laatste TheaterAvenue in stijl af en kom dansen bij Sundaypeople!

De SonsbeekTheaterAvenue is een festival dat verbindt, inspireert en vreugde brengt aan mensen van alle leeftijden. Het is een uitspatting van kunst, cultuur en gezelligheid, en een niet te missen evenement deze zomer.

Openingstijden Sonsbeek Theater Avenue

Donderdag, Vrijdag en zaterdag: 14.00 tot 00:00 uur

Zondag: 12.00 tot 21.00 uur

Check de website voor het laatste nieuws:

www.theateravenue.nl

Tags :