Spoken word avond Tapschrift is terug op 14 september bij Café Bosch

Geplaatst op 7 september 2023 Door In Mis het niet, Spoken Word, Talenten, Uitgaan

Tapschrifters aller landen: VERENIGT U. Er mogen donderdag 14 september weer 12 sprekers hun zegje doen, maar de aanmeldingen lopen nu dus via de Instagram van Tapschrift.


DUS:

I. Bezoeken? KAN GEWOON.

II. Spreken? Zie Tapschrift Instagram!

Poëten, prozaïsten, theaterschrijvers, goochelaars, muzikanten en andere verbale woordkunstenaars namen al hun tijd bij ons op de planken. Nu jij!


Over Tapschrift

Het langst lopende podium voor het gesproken woord (en zo) zit nu dus ook op instagram! (Poëzie, proza, theater, muziek, goochelen, het komt allemaal voorbij! Maar het meest: het gesproken woord. Vijf minuten per persoon, twaalf sprekers per avond, drie blokken van vier per avond).

DEELNEMERS IN NADER TE BEPALEN VOLGORDE:

I. @de.kleine.spelers
II. @mininasischijfje
III. @harmensjulian
IV. @devorahyazvin

V. @meeske__
VI. @rikdicht
VII.@colourfull_energy (eva den hartog)
VIII. @naomi.rabe

IX. @a.u.1r (george van loon)
X. @jasperdeplume
XI. @barttheoneandonly
XII. @mathilde.dendraak


Voor het gemak, de vorm, de informele etiquette en de continuïteit, stelden we enkele huisregels samen:

1. Word dronken.
2. Van je telefoon af voordragen kost je een biertje voor je collega’s (maar neem gewoon de moeite om het te printen of uit je hoofd te leren: aandacht voor je werk siert je ♥)
3. Neem je vrienden mee.
4. Aanmeldingen: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Maar ook: nieuwkomers en mensen die van ver komen hebben voorrang.
5. Tapschrift is een open podium. Wij bieden het podium, jij krijgt er vijf minuten om te vullen. Easy as pie.
6. Tapschrift begint ergens tussen 20:00 en 23:00. Als je je hebt aangemeld, en je staat op de lijst, dan spreek je tussen 20:00 en 00:00. Moet je wachten? Neem een biertje. Wel op tijd zijn, hoor. Wij maken een planning, en als je er niet op tijd bent, schop je die in de war.
7. Alle communicatie verloopt via dit evenement. Niet via ons persoonlijk of via de Tapschriftpagina: dat gaat mis. Via dit evenement blijft het voor overzichtelijk.
8. Afmelden is stom, en voor niemand leuk. Al hebben we voor alles begrip. Maar doe het vooral niet last-minute. Niet tof voor de mensen die zo een plekje mislopen.
9. Als we 10 regels hebben, gaan we verloren. Laat het dus niet zo ver komen, we hadden lange tijd aan 1 regel, regel 1, genoeg gehad.

EN NU DRINKEN, SCHRIJVEN EN SPREKEN!
APPLAUS!

Tags : , , ,