Studentenactie muziektheatervoorstelling Zoutmus – 05-10 – Posttheater Arnhem

Geplaatst op 2 oktober 2018 Door In Mis het niet, Uitgaan

Ben jij scholier of student? Dan kun jij met jouw Cultuurkaart, CJP, scholieren- of studentenkaart voor maar € 12,50 de voorstelling ‘Kuikens van beton’ van Zoutmus bezoeken op vrijdag 5 oktober bij het Posttheater. En je krijgt ook nog een drankje toe ook!

Wat is Zoutmus? Zoutmus bestaat uit een vijftal heren die absurdistische muziektheater-voorstellingen maken boordevol humor en muzikaliteit. Ze proberen een gekke wereld te creëren waarvan je eigenlijk niet zo goed weet of je het leuk vindt of niet, maar het is wel onwijs grappig.

Na drie jaar succes op het theaterfestival De Parade komt Zoutmus met Kuikens van beton naar de theaterzalen. Kuikens van beton is een komisch muziekspektakel waarin de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo opvolgen. Van een retestrakke funk/rockband transformeren de vijf jongemannen moeiteloos naar een droogkomische deurscène, gevolgd door een maffiaslak, een ridder zonder bereik, iemand die een AA-batterij nodig heeft op een begrafenis en een mannetje van metaal.

Wil je even rustig bij komen van al dat geweld? Dacht het niet! Daar heb je toch helemaal geen tijd voor? Waar haal je de tijd vandaan? Zoutmus neemt je mee in hun onvoorspelbare trip en leert je je eigen maniakale lach kennen. Hallo? Entree voor oudere mensen is toegestaan. Mensen met een allergie mogen ook komen, maar ook Ruth! Heet je Ruth? Kom dan ook. Het enthousiasme, de branie en de energie spat van het podium. Een belevenis van alle werelddelen. 

Praktische informatie
Vrijdag 5 oktober
Tijd: 20:30
Posttheater
Rosendaalsestraat 27
Arnhem

www.posttheater.nl

Beeld: Hans Boddeke

Tags : , , , ,

Reacties