Subcultureel podium en jongerencentrum Willemeen viert 50-jarig bestaan met 50 uur durende openstelling en speciale reünie

Geplaatst op 31 oktober 2023 Door In Mis het niet, Uitgaan

Subcultureel podium en jongerencentrum Willemeen is al decennialang een begrip in Arnhem en ver daarbuiten. Hoeveel decennia? Vijf om precies te zijn, en dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom zal Willemeen van vrijdag 24 tot en met zondag 26 november maar liefst 50 uur aaneengesloten geopend zijn om dit bijzondere jubileum te vieren. Vanaf vrijdagmiddag tot en met zondagavond zullen de deuren geopend zijn voor non-stop muziek en tal van andere activiteiten, waaronder een speciale reünie.


Willemeen reünie op zondag 26 november

Op zondagmiddag 26 november wordt er vanaf 13:00 uur een grote openbare reünie georganiseerd voor (oud) bezoekers, vrijwilligers, medewerkers en eenieder die gewoon even zin heeft om langs te komen. Hiervoor roept Willemeen iedereen die zich aangesproken voelt op om langs te komen en vooral al je vrienden, mede-concertgangers, oud-collega’s en dergelijke op te trommelen om van dit jubileum en deze reünie een onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Unieke posterexpositie, merchandise en rondleidingen

Naast de reünie zal er ook een unieke posterexpositie te bezichtigen zijn, met de mooiste pop-art uit de rijke geschiedenis van Willemeens eigen zeefdrukkerij. De expositie gaat open om 11:00 uur en zal gedurende de hele reünie openblijven. Daarnaast zijn er in het café allerlei foto’s en andere herinneringen aan de rijke historie van dit jongerencentrum te zien.

Ook worden er rondleidingen gegeven, om 13:30, 14:30 en 15:30 uur. De officiële opening zal om 14:00 uur plaatsvinden met een hapje en een drankje. Ook is er op deze dag exclusieve Willemeen merchandise te verkrijgen. Daarnaast vindt er om 16:30 uur een posterveiling plaats, een uitgelezen kans om unieke grafische kunst voor thuis aan de muur te bemachtigen! De middag wordt afgesloten met huisgemaakte soep en een broodje.

Kortom: meer dan genoeg reden om even langs te komen, (oude) bekenden te zien en mooie herinneringen op te halen.

De reünie is gratis te bezoeken, inschrijven is niet nodig. Voor meer informatie, ook over alle andere activiteiten in dit jubileumweekend, zie de website en socials van Willemeen of stuur een mailtje naar 50jaar@willemeen.nl

Willemeen 50 jaar reünie
Zondag 26 november van 13:00 tot 18:00
Gratis entree

> Facebook event Reünie 50 jaar Willemeen

www.willemeen.nl
www.instagram.com/willemeen_arnhem/
www.facebook.com/Willemeen

Tags : , , ,