Tapschrift weer van start in Arnhem bij Café Bosch op 16 september!

Geplaatst op 9 september 2021 Door In Mis het niet, Spoken Word, Talenten, Uitgaan

Vakantie voorbij, pandemie niet, maar Tapschrift never dies! Na een jaar afwezigheid is het open podium voor de verbale kunsten weer terug! Tapschrift begon ooit op de zolder van Café Vrijdag en daarna volgden verhuizingen naar onder meer het Oranje Koffiehuis, Café Meijers en Café De Kroeg. De afgelopen tijd werd Tapschrift voorgezet bij Studio Konijnenvoer en nu is het tijd om weer door te gaan en wel naar Café Bosch, waar op donderdag 16 september weer een editie gaat plaatsvinden! Oude wijn in nieuwe zakken, nieuwe wijn in oude zakken, oude bekenden, nieuwe vrienden, zulke dingen.

Hoe werkt Tapschrift?

Heel simpel, je scoort je gratis tickets via een link. Aanmelden als deelnemer werkt als volgt: er mogen donderdag 16 september weer 12 sprekers hun zegje doen, en zo’n 30 gasten komen kijken.

Hoe? Er komt een vastgemaakt bericht in het Facebook event en alle sprekers kunnen zich ook aanmelden via het event. 
 

I. Bezoeken? Via de (gratis) ticketlink https://cafebosch.stager.nl/web/tickets/111102613, actiecode: tapschrift

II. Spreken? Kopieer dit bericht (of een variant erop) en plaats het in het event: “Ik ben coronaproof, waterdicht, en ik weet zéker dat ik donderdag 16 september als spreker aan Tapschrift Arnhem mee wil doen (en kom zelfs op tijd!)’
 
We moeten nog eventjes een beetje streng zijn, maar het wordt ongetwijfeld ouderwets gezellig. Be safe and be drunk, Tappers! Tot volgende week!

Over Tapschrift

Tapschrift is sinds 2009 of 2011 een open podium voor de verbale kunsten, voornamelijk gericht op het geschreven en gesproken woord, maar iedere vorm van zelfexpressie is (en blijkt) welkom. We zien hier namelijk ook theater, muziek, cabaret, experimenten (buiksprekers en goochelaars), en natuurlijk: schrijvers in alle soorten en maten. Dit evenement vindt al eeuwen in Arnhem plaats, maar inmiddels ook al enkele jaren in Nijmegen en Utrecht en op verschillende festivals. Een perpetuum mobile van succes!

> Tapschrift op Facebook

 

Tags : , , , , , , ,

Reacties