Techno evenement Overstuur pakt gigantisch uit met KI/KI, Jan Vercauteren en meer in De Melkfabriek tijdens Koningsnacht

Geplaatst op 8 april 2023 Door In Mis het niet, Uitgaan

Tijdens Koningsnacht op 26 april organiseert Overstuur voor het eerst een rave in De Melkfabriek met KI/KI, Jan Vercauteren, Narciss en meer. Met een ongekende line-up belooft dit evenement Arnhem’s meest iconische locatie tot diep in de nacht om te toveren tot een underground techno walhalla.

Overstuur is al vijf jaar flink bezig met een opmars en is ondertussen uitgegroeid tot eenbegrip in de regio met hun vaste standplaats bij Luxor Live. Het begon daarom te jeuken om het groter aan te pakken; de line-up met toonaangevende dj’s uit de techno scene naar Arnhem halen is iets wat Overstuur al lang wilde en nu (na corona) eindelijk werkelijkheid wordt. De Arnhemse techno scene is levendiger dan ooit!

De line-up bestaat uit toonaangevende dj’s uit de techno-scene die allemaal hun eigen kenmerkende stijl hebben. KI/KI, bekend om haar unieke stijl van acid en techno, zal de menigte laten dansen tot diep in de nacht. Belgisch hard techno talent Jan Vercauteren zal De Melkfabriek betoveren met een stijl die past bij de iconische locatie: industrieel en ruig. Narciss (they/them) staat bekend om zijn kenmerkende mix van techno en trance. Overstuur mede-oprichter en resident Thimo Konings zal als ervaren producer en dj met zijn energie en passie voor synthesizers en groove zijn eigen technoplaten draaien voor een onvergetelijke nacht. De tweede area wordt gehost door Overstuur’s geliefde broeders van Arnhem’s opkomende hard techno organisatie KWIJT.

Tickets Overstuur Koningsnacht 2023

De reguliere verkoop voor Overstuur Koningsnacht is gestart en de loyal birds zijn al uitverkocht. Het evenement start om 23.00 uur en gaat door tot diep in de nacht. Tickets zijn nu verkrijgbaar via deze link.

 

Tags : , , , , , , , , , ,