Terugblik: vierde editie van Rozessie met Alicia, Samira en Ayralynn – 17-02-2022

Geplaatst op 22 februari 2022 Door In Foto's en Aftermovies, Muzikanten, bands & DJ's, Rozessie, Talenten, Uitgaan

Op 17 februari vond er weer een editie plaats van het Arnhemse talentenplatform Rozessie. Op de derde etage van Rozet traden ditmaal een drietal female performers op, namelijk Samira (R&B), Alicia (spoken word) en Ayralynn (singer-songwriter). Tussendoor draaide Ivo Quest lekkere beats en de presentatie werd verzorgd door Tim Lenders. De eerstvolgend editie van Rozessie staat voor 17 maart op de planning, mis het niet!

Samira (R&B)

Samira mocht het spits afbijten tijdens deze vierde editie van Rozessie en deed dat met verve. Onder begeleiding van gitarist Kelvin zong Samira zowel covers als eigen werk om vervolgens af te sluiten met een bijzondere Molukse song.
> Samira op InstagramAlicia (spoken word)

Met haar Engelstalige spoken word performance wist Alicia het publiek al direct op haar hand te krijgen. Voor een muisstille zaal –  een groter compliment kan een spoken word artieste zich niet wensen – bracht ze haar teksten vol emotie, kwetsbaarheid en passie ten gehore, voorzien van een feilloze Engelse tongval.
> Alicia op Instagram


Ayralynn (singer-songwriter)

Ook Ayralynn stond voor het eerst sinds een tijdje weer op de planken, maar van plankenkoorts heeft deze ‘one woman band’ nimmer last. Met haar loopstation, gitaar, trompet en percussie bouwt ze haar nummers op tot het lijkt alsof er een complete band staat te spelen en hiermee weet ze het publiek vanavond al vanaf de eerste tonen in te pakken.
> Ayralynn op Instagram


Rozessie – 4e editie | Aftermovie

Tags : , , , , , ,

Reacties