The Pack is Back! Teen Wolf keert terug in 2022!

Geplaatst op 7 oktober 2021 Door In Films & series, Uitgaan

We’ve heard your howls, and we’re howling back!”, dat is de tweet  die op 24 september 2021 werd gepost door de MTV Teen Wolf Twitteraccount. Het is nog zacht uit gedrukt dat fans van de serie helemaal losgingen op social media. De show, die gebaseerd is op de film uit 1985, eindigde in 2017 met het zesde seizoen en sindsdien hebben fans veelvuldig van zich laten horen. Het zesde seizoen eindigde namelijk met een open einde waar eigenlijk niemand echt tevreden mee was.

Maar welke acteurs kunnen we als fans nu eigenlijk terug verwachten in de film? Tyler Posey, die de rol speelt van Scott McCall, was de eerste die bekend maakt dat hij terug komt met zijn rol.

Voor de rest hebben Colton Haynes (Jackson Whittemore), Holland Roden (Lydia Martin), Dylan Sprayberry (Liam Dunbar), Cody Christian (Theo Reaken), JR Bourne (Chris Argent), Linden Ashby (Sheriff Stilinski) en Ian Bohen (Peter Hale) bekend gemaakt dat ze terug komen voor hun rollen.

Waar de meeste fans verontrust over waren was of Dylan O’Brien terug zou komen voor zijn rol als Stiles Stilinski. Gelukkig heeft Linden Ashby dit bekend gemaakt en ook Dylan zelf likete tweets waardoor hij bekend maakte dat hij inderdaad terugkomt voor zijn rol als Stiles.

De film zelf is geschreven door Jeff Davis, hij was ook verantwoordelijk voor het schrijven van de populaire MTV hitserie.  Verder is er nog niet veel bekend over de film, behalve dat de film verder gaat waar de serie in 2017 stopte en dat Teen Wolf: The Movie in 2022 verschijnt op het nieuwe streaming platform Paramount+

Tags : , , ,

Reacties