Tiende editie van Zombiewalk Arnhem op donderdag 28 oktober 2021!

Geplaatst op 25 oktober 2021 Door In Mis het niet, Uitgaan

Na twee jaar afwezigheid zal dit jaar eindelijk Zombiewalk Arnhem weer gaan plaatsvinden en wel op donderdag 28 oktober. Ook dit jaar kun je een afspraak maken met een van de professionele grimeurs om jezelf te laten omtoveren tot een zombie. Klik hier om de deelnemende grimeurs van dit jaar te bekijken. Uiteraard is het ook mogelijk om jezelf om te toveren tot zombie zonder hulp van een grimeur. Wil je leren hoe je jezelf met huis-tuin-en-keukenproducten kunt omtoveren tot zombie? Kom dan naar de Grime Workshop op donderdag 21 oktober bij Willemeen.

Voor dit alles kun je op 28 oktober vanaf 16:00 uur terecht bij jongerencentrum Willemeen. De daadwerkelijke loop gaat om 19:00 uur van start en eindigt rond 21:00 uur weer bij Willemeen. Ook dit jaar wordt er met de Zombiewalk weer dierenvoeding opgehaald voor het goede doel, namelijk Dierentehuis Arnhem.

Meer informatie over Zombiewalk Arnhem 2021 volgt zo spoedig mogelijk. Houd de website Zombiesquad.nl en de Zombiewalk Arnhem Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

> Klik hier voor o.a. foto’s van de vorige edities van Zombiewalk Arnhem.

Tags : , , , , ,