Tweede editie van SixSixSitfest op vrijdag 6 november met Bismut! [geannuleerd]

Geplaatst op 7 oktober 2020 Door In Mis het niet, Uitgaan

Let op: door de huidige maatregelen is deze editie geannuleerd. Zodra de maatregelen het toelaten zal er een nieuwe editie plaatsvinden. Volg SixSixSitfest op Facebook om op de hoogte te blijven.

Na een geslaagde eerste editie met het Arnhemse Lifelong op de planken gaat de organisatie van SixSixSitfest door met meer goede Gelderse stoner, want ditmaal komt het Nijmeegse Bismut naar Willemeen! Na een geweldig optreden eerder dit jaar in het café van Willemeen tijdens de release show van Lifelong heeft Bismut niet stilgezeten en hebben ze onlangs hun nieuwe full-length album ‘Retrocausality’ uitgebracht. Die release vierden ze met een geweldige uitverkochte show in Doornroosje en op vrijdag 6 november komen ze dat nogmaals overdoen in de grote zaal van Willemeen.

Naast een optreden van Bismut is er spoken word door Bas Geeraets en draaien de DJ’s van Brown Note Booking de vetste stonerplaatjes. Duotickets zijn hier online verkrijgbaar voor 15 euro. Daarvoor mag je dus met 2 personen naar binnen.

Tags : , , , , , ,

Reacties