Vier de zomer op 30 augustus in Park Sonsbeek tijdens Park Open 2020 – All You Can Listen!

Geplaatst op 23 augustus 2020 Door In Mis het niet, Uitgaan

Vier de zomer op 30 augustus in Park Sonsbeek met een onvergetelijke en unieke editie van Park Open, al dertig jaar het fijnste zomerse muziekfeestje van Arnhem! 

Line-up Park Open 2020

12:30 – 13:15 Elastic Time Traveler
Rauwe blues, soul met een vleugje rock. De nieuwe formatie van Eddie Zadrak, Thijs Verwer en Ista Sinay speelt eigen werk met een positive vibe! Als in: een heel lekker sfeertje, dansbaar vrolijk en met de nodige publieksparticipatie!

13:45 – 14:30 Ronny Skanks
De vrolijke en energieke Nederska-band Ronny Skanks bestaat uit acht ervaren muzikanten met vlieguren in Arnhemse bands als Stentorian, C/4 en Strez. Hun diversiteit aan muzikale achtergronden zorgt voor een opvallend eigen geluid én een hoop gezelligheid. Dankzij gemakkelijk in het gehoor liggende liedjes over herkenbare onderwerpen en pakkende blaaslijnen slaat de vonk al snel over.

15:00 – 16:15 Supersonics
Vier ervaren rotten uit de wereld van rock ‘n roll, americana, country, surf en rockabilly die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Drummer John Rietberg heeft zijn eigen lokale fanbase na ruim twintig jaar spelen in Arnhemse bands als De Harries, Viva Las Vegas en De Zingende Fresia’s.

16:45 – 18:00 Living Room Heroes
Speciaal op uw verzoek, wegens succes herhaald! – In 2018 koos een overweldigend aantal Park Open-bezoekers voor Livingroom Heroes als band die ze graag nóg eens zouden willen zien en horen. Hun muziek is southern soul rock met duidelijke invloeden uit New Orleans. Het viertal beweegt tijdens optredens van klein en zoet naar opzwepend en energiek, speelt van rauw tot melodieus en is te allen tijde echt en intens.

18:30 – 19:30 Super Natural Selection
Super Natural Selection is rootsreggae uit Arnhem, Nijmegen en Wageningen. Vol overtuiging, tastbare energie en aanstekelijke passie zetten deze mannen een positive vibe neer die staat als een huis. Krachtige roots met afwisselende grooves, pakkende melodieën, vette gitaar solo’s en eigen teksten die ergens over gaan. Supernatural Selection is bekend in heel Nederland en wereldberoemd in Arnhem.

Belangrijk!
Het aantal plaatsen op de Ronde Weide is beperkt in verband met de huidige coronamaatregelen. Daarom worden er dit jaar tickets verkocht (6 euro per stuk) waarmee je een vaste plaats reserveert. De rest wijst zichzelf. Wij zetten alles neer voor een topdag genieten in Sonsbeek, zorgen voor koele drankjes en lekker eten, regelen de tofste bands, houden de kleintjes bezig (t/m 3 jaar gratis toegang) en ruimen alle rotzooi na afloop weer op.

 Zorg dat je jouw feestje niet mist en reserveer meteen via deze link: http://www.parkopen.nl/reserveren/

Tags : , , ,

Reacties