Vitesse supporters lopen tocht uit 1998 met als doel 10.000 seizoenkaarten

Geplaatst op 30 juni 2021 Door In Mis het niet, Uitgaan

Supportersgroep Vak 112 organiseert zaterdag 3 juli een tocht die loopt vanaf het terrein van voormalig stadion Nieuw Monnikenhuize naar GelreDome. Deze zogeheten “Corteo” start om 1 uur en de aankomst bij GelreDome is tussen half 3 en 3 uur. We roepen alle supporters en iedereen die Vitesse een warm hart toedraagt op om aan te sluiten en mee te lopen. We adviseren supporters om bij GelreDome of Monnikenhuize te parkeren. Vanaf daar rijdt lijn 7 rechtstreeks naar het start- of eindpunt van de tocht. Breng houdt rekening met de drukte door extra bussen in te zetten.  

Route
De tocht van komende zaterdag volgt grotendeels dezelfde route als in 1998. Toen werd de tocht gelopen bij de opening van GelreDome. De route start op de Rosendaalseweg bij het monument op de locatie van het oude Vitesse stadion Nieuw Monnikenhuize. Vervolgens zullen supporters via de Rosendaalsestraat en de J.P. van Muijlwijkstraat naar het Velperplein lopen. Via de John Frostbrug en de Dovenetellaan wordt uiteindelijk GelreDome bereikt.  

Aankomst
Bij GelreDome zullen een aantal spelers de supporters opwachten en zijn de kassa’s open zodat fans hun seizoenkaart kunnen verlengen. Daarnaast zal dit het eerste verkoopmoment zijn van de unieke “geen brug te ver” merchandise van de club. 

Geen brug te ver voor 10.000 seizoenkaarten
Afgelopen week is de seizoenkaartcampagne van Vitesse “Geen brug te ver” van start gegaan. Met deze corteo sluit Vak 112 zich aan bij de campagne van de club. Doel van de tocht is de stad Arnhem te laten zien dat Vitesse leeft en dat we trots zijn op onze club en onze stad. Door met een zo groot mogelijke groep supporters deze tocht te lopen hopen we stadsgenoten te bewegen een seizoenkaart aan te schaffen. Wij hopen bij de eerste Europese wedstrijden en aanvang van het seizoen op een vol stadion. 

Foto: Gelders Archief
Kaartje: vak 112 

Tags : , ,

Reacties