Wat te doen met Pasen 2019 in Arnhem? Bekijk hier het overzicht!

Geplaatst op 13 maart 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

Of je nou van een goed feestje houdt of paaseieren wilt zoeken, met Pasen is er in Arnhem genoeg te doen! Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt van de leukste activiteiten. 
 

Dancetour 
Ook dit jaar komt Dancetour op 1e Paasdag weer naar Arnhem! Voor de tweede keer zal het dancefeest op de Markt worden gehouden. Het evenement is helemaal gratis, maar op tijd komen is wel aan te raden. Artiesten als Bizzey, Frenna en Tony Junior gaan namelijk voor een enorme drukte zorgen!

Facebook event >>

Bingo Lady’s Night Arnhem
Op 1ste paasdag is alweer de vijfde editie van de Bingo Lady’s Night in Arnhem! Zoals de organisatie zegt: ‘Gun het elkaar en kom samen met je zus, moeder, tante, oma, schoonzus om samen een schitterende avond te beleven vol spanning en veel gezelligheid.’ Er is een bingo met 20 leuke prijzen. Je kunt kaartjes aan de deur kopen voor 45 euro of via de facebook voor 35 euro. 

Facebook event >>

Sunday People – Easter Edition
The Cube Guys, Relativ en Greg van Buuren zetten 1e paasdag Luxor Live op zijn kop. Jullie kunnen in ieder geval een hoop positieve energie verwachten met deze enthousiaste dj’s achter de decks! Koop snel je kaarten, want vorig jaar waren alle kaarten snel uitverkocht.

Koop kaarten >>

Paaseieren zoeken
Je kunt 1ste paasdag ook heerlijk ouderwets paaseieren zoeken en deelnemen aan de paasbingo! Deze activiteit wordt georganiseerd door de Wijkvereninging Schuytgraaf en vindt plaats op de Buitenplaats in Schuytgraaf. De kosten zijn 2,50. Er zijn drie leeftijdsgroepen: van 0 t/m 3 jaar, 4 t/m 7 jaar en 8 jaar en ouder. Een leuke activiteit om met je kinderen, nichtjes en neefjes of je jongere broertjes en zusjes te gaan doen! 

Facebook event >>

Paasconcerten in Luxor Live
Op 2e paasdag vinden de gratis toegankelijke Paasconcerten voor de 44ste keer plaats en net als vorig jaar neemt het langstlopende popfestival van Arnhem heel Luxor Live over. Het programma is zoals altijd weer een afspiegeling van wat er muzikaal bruist bij Popcentrum Jacobiberg en daarbuiten. Headliners zijn de fuzzpop band Maple en het Arnhemse rock-duo Storksky. Bezoekers kunnen verspreidt over het hele pand genieten van programma in uiteenlopende muzikale genres als punk, singer-songwriter, triphop, pop en rock.

Naast het muziekprogramma is er eten verkrijgbaar en kunnen bezoekers paaseieren zoeken. De 44e editie van de Paasconcerten van Popcentrum Jacobiberg vinden plaats op maandag 22 april, van 14:30 tot 23:00 uur, in het Arnhemse poppodium Luxor Live. Toegang is gratis.

Tags : , , , , ,

Reacties