Watermeloen viert driejarig bestaan met Verjaardagsfestival

Geplaatst op 12 augustus 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

Watermeloen bestaat drie jaar en dat viert de organisatie met een eigen Watermeloen Verjaardagsfestival, dat op zaterdag 31 augustus zal plaatsvinden bij De Melkfabriek in Arnhem! Het festival, waar plek is voor 2500 bezoekers, bestaat uit een drietal stages en een randprogramma met onder andere foodtrucks en karaoke. De online kaartverkoop is op 24 juni van start gegaan, de super early bird tickets zijn al uitverkocht, dus wees er snel bij! Let op: dit is een 18+ event!

Het eerste feestje van Watermeloen in Arnhem vond plaats op 17 september 2016, lees hier hoe het allemaal begon!

STAGES

Watermeloen
Op de mainstage gaan we Watermeloen all the way! Tijdens een Watermeloen feestje dansen en schuren we op de lekkerste R&B, Hip-Hop en Dancehall tunes van de 90’s, 00’s en nu. Heet krijgen is een garantie, afkoeling zorgen wij voor met een heerlijk Watermeloen ijsje! Durf jij het aan?

La Rumba
De tweede stage wordt verzorgd door onze vriendjes van La Rumba! Zij draaien de fijnste Bachata, Kizomba, Merengue, Reggaeton, Salsa en Latin Hip-Hop. Verwacht een dansvloer omgetoverd tot een tropische bestemming voor losse heupjes.

Silent Disco: Stille Nacht
Op de derde stage is het dansen en meezingen geblazen op twee kanalen met de fijnste tunes. Jij bepaalt zelf wat je wil horen! ️

>> Watermeloen op Facebook
>> Watermeloen Verjaardagsfestival

Tags : , , ,

Reacties