Weekendje vol punk in Arnhem

Geplaatst op 1 juni 2017 Door In Mis het niet, Uitgaan

Aankomend weekend kunnen liefhebbers van een lekker potje punk hun hart ophalen in Arnhem, want op vrijdag, zaterdag en zondag spelen er diverse punkbands op drie locaties in de stad.

Arnhem Punk Weekender

Vrijdag 2 juni – Café The Move – Paper Spook en Washed Up Kids
Het Berlijnse duo Paper Spook bestaat uit David, Juju en hun hondje Iggy. Zij zijn op weg met hun Love & Destroy tour en doen daarbij in Nederland alleen de bovenzaal van Café The Move aan! Lokale support wordt verzorgd door Washed Up Kids.

Aanvang: 21:00 uur, entree €4,-
>> Facebook event

Zaterdag 3 juni – Café De Kroeg – Rockabilly, Surf en Punk!
The Hyperjax uit Engeland komt hun explosieve rockabilly ten gehore brengen. Dat doen zij samen met de retropunkwaverockers van De Crisis, de lokale girl gang punkrock van Periot en de Achterhoekse formatie Concoction die uit het psycho-surf vaatje tappen.

Aanvang: 20:30 uur, entree €3,-
>> Facebook event

Zondag 4 juni – Willemeen –  Cockney Rejects en Landmine Heart
De Cockey Rejects zijn een legendarische punkrock band die in 1978 in London werd opgericht. Hun nummer “Oi, Oi, Oi” uit 1980 vormde zelfs de inspiratie voor het muziekgenre Oi!Ze spelen hun enige show in Nederland in de Willemeen. Support komt van Landmine Heart, een lokale act met daarin ex-leden van de bands Beans, Strike First en Shaggable Sluts.

Aanvang: 19:00, entree €18,- in de voorverkoop en €21,- aan de deur.
>> Facebook event

 
Meer punk uit Arnhem!
Benieuwd naar meer punk van Arnhemse bodem? Check dan het project Punkathon van Studio het Lab dat afgelopen jaar plaatsvond. Hierbij zijn er in één weekend 9 nummers van 9 verschillende bands opgenomen. Het resultaat is in zijn geheel te beluisteren op de Punkathon Bandcamp. Op deze compilatie zijn ook nummers te horen van Landmine Heart en Washed Up Kids.
 
Beeld: De Arnhemse rock&roll sociëteit
 
 

Tags : , , , , , , , , ,

Reacties