Willemeen en Het Gelders Orkest organiseren uniek samenwerkingsconcert

Geplaatst op 21 februari 2017 Door In Mis het niet, Uitgaan

Het afgelopen jaar hebben al flink wat jongeren in Arnhem op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met klassieke muziek door de ‘Blik op concerten’ van het Gelders Orkest. Uit de samenwerking tussen Willemeen en Het Gelders Orkest is nu een uniek concert van Het Gelders Contrabas Ensemble voortgekomen.

Gelders Orkest Willemeen Randy Visuals

Stoffig en saai? Absoluut niet! Het Gelders Contrabas Ensemble gaat namelijk een te gek concert geven, waarbij er niet alleen klassieke nummers ten gehore worden gebracht. Het vijfkoppige ensemble gaat bezoekers namelijk trakteren op een unieke mix tussen klassiek, metal, minimal en hardrock. Hierbij kun je ook rekenen op composities en filmmuziek van bijvoorbeeld Ennio Morricone, bekend van soundtracks van wereldberoemde films zoals The Hateful Eight. Daarnaast zullen de vj’s van Randy Visuals het visuele deel van het concert verzorgen met te gekke lichttechnieken! Wacht dus niet langer en koop direct je ticket zodat jij erbij bent!

 Tickets zijn verkrijgbaar voor € 8,- in de voorverkoop en voor €10,- aan de deur. Heb je wat minder te besteden? Geen probleem! Door de samenwerking van Willemeen en Gemeente Arnhem kunnen jongeren in het bezit van een Gelrepas een ticket in de voorverkoop halen voor slechts €4,-

Klik hier voor de voorwaarden en het aanvragen van de Gelrepas, zodat jij kunt profiteren van deze korting! Je kunt je ticket op vertoon van je Gelrepas kopen tot uiterlijk vrijdag 10 maart a.s. Betaling kan contant bij één van de jongerenwerkers van Willemeen.

Informatie
Prijs: Vvk: € 8,=, Deur: € 10,=
Gelrepas: Vvk € 4,= Deur: € 6,=
www.willemeen.nl 
Facebook event

Visuals by RandyVisuals

Meer informatie? Bel: 026 442 6021
Of mail: oscar@willemeen.nl

Tags : , , , , , ,

Reacties