Willemeen presenteert SixSixSitfest: een seated coronaproof avondje metal met Lifelong en ‘n metalquiz!

Geplaatst op 22 september 2020 Door In Mis het niet, Uitgaan

Nu het al maandenlang niet mogelijk is om een lekker potje te moshen en schouder aan schouder te headbangen bij een metalshow, komt Willemeen metalminnend Arnhem en omstreken toch tegemoet met een gloednieuw concept genaamd ‘SixSixSitfest’. Tijdens dit ‘seated en coronaproof’ metalfeestje speelt er iedere editie één band en wordt er ook een klein randprogramma met ‘coole shit’ georganiseerd.

Na een uitverkochte releaseshow eerder dit jaar en het uitbrengen van de debuut EP ‘Seul Contre Tous‘ bijt de Arnhemse band Lifelong het spits af op de eerste editie van SixSixSitfest! Voorafgaand aan de liveshow is er een metalquiz (powered by Quiz’m) waarbij toffe prijzen te winnen zijn (mede mogelijk gemaakt door Waaghals).

Beperkt aantal tickets!
Tickets worden verkocht als duotickets en kosten 15,- per stuk. Daarmee kan je dus met twee personen naar binnen. Tickets zijn hier direct online te bestellen. Er zijn vanwege de geldende coronamaatregelen slechts een beperkt aantal duotickets beschikbaar, dus wees er snel bij!

Tags : , , ,

Reacties