Win tickets voor Free Your Mind Festival 2019!

Geplaatst op 10 april 2019 Door In Party On, Uitgaan

Na een prachtig 15-jarig jubileum en het organiseren van meerdere evenementen gedurende het afgelopen jaar, is het op 1 juni weer tijd voor haar jaarlijkse Free Your Mind Festival in Arnhem!
 

De organisatie heeft hun grootste line-up ooit aangekondigd voor deze editie, met zeer kleurrijke en verrassende artiesten die de FYM-banner zullen dragen! Beginnend met artiesten die pionieren met hun donkere sound; Amelie Lens, Chris Liebing, Rødhåd en FYM-resident ROD zullen optreden op het befaamde podium onder de John Frost-brug. De grote mainstage is een blijvertje en wordt dit jaar gedreven door de melodieën van Joris Voorn, Kölsch, Sasha, Henrik Schwarz en Patrice Baumel. Natuurlijk is de organisatie niet vergeten om dit jaar de house knallers te verzorgen met o.a. Richy Ahmed, Michel de Hey & ANOTR die zwemmen in de zee van Nederlands talent. 

Win tickets voor Free Your Mind Festival 2019!
In samenwerking met de organisatie van Free Your Mind Festival mogen we 2×2 tickets weggeven! Wil jij samen met een gast naar keuze kans maken op 1×2 tickets? Stuur dan voor 22 april een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie Free Your Mind‘.

Vermeld in dit mailtje je volledige naam en die van je gast, en vertel ons waarom jullie die tickets zo graag willen winnen! De winnaars krijgen op 22 april bericht via de mail.

>> Website Free Your Mind 
>> Free Your Mind Facebook event

Tags : , , , , ,

Reacties