Winactie 1×2 tickets – Bourgondische Belgen: de beste stand-up van Vlaamse bodem – za 8 juni – Posttheater Arnhem

Geplaatst op 15 mei 2024 Door In Prijsvraag, Uitgaan

Ze zijn terug! De Bourgondische Belgen. In het voorjaar van 2024 touren Jeroen Leenders, Vincent Voeten, Jeron Dewulf en Johnny Trash langs de theaters in het zuiden van het land. Deze vier Belgische comedians geven hun kijk op de wereld in een geweldige stand-up comedy show vol scherpe analyses, Belgische humor en zelfs een kleine dosis muziek. Maar met dat bourgondische gevoel van saamhorigheid. De vaste MC is niemand minder dan Leon van der Zanden. Leon stopte in 2019 met het maken van solovoorstellingen. In 2024, dus 5 jaar later is Leon weer in de theaters te zien als vaste Master of Ceremonies van deze editie van De Bourgondische Belgen.

Winactie Bourgondische Belgen

Maak kans op 1×2 tickets voor de Bourgondische Belgen op zaterdag 8 juni bij het Posttheater!

In samenwerking met het Posttheater verloten we 1×2 tickets voor deze voorstelling. Wil jij samen met een gast naar keuze kans maken op tickets? Stuur dan voor donderdag 6 juni een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie Belgen’. Vermeld in dit mailtje je volledige naam en die van je gast. That’s it! De winnaar krijg op donderdag 6 juni bericht per mail.

Jeroen Leenders. Mainstream media of bekende spelprogramma’s zoekt hij niet vrijwillig op. Liever daagt deze man zijn kunnen uit in de onzichtbare onderbuik van comedyclubs in binnen- en buitenland. Dat je nog nooit van hem hoorde zou dus best wel eens kunnen.

Vincent Voeten staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze Kempische politie-inspecteur valt niet te twijfelen. In 2022 won hij de prestigieuze Humos Comedy Cup en vanaf dit seizoen tourt Vincent langs de Vlaamse theaters met zijn debuutprogramma ‘Smaad’.

Jeron Dewulf is acteur en comedian van Chileense afkomst. Hij is vooral bekend van de TV-programma’s ‘Foute vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’.

Johnny Trash is een man van vele werelden. Deze goedmoedige cowboy van het Vlaamse lied bestormt de podia gewapend met zijn gitaar. Hij is bekend van ‘Belgiums got talent’ waar hij een onvergetelijke indruk maakte met zijn komische nummers.  

> Website Posttheater

Tags : , , ,