Winactie: 2x tickets voor “Leeuwenkind” van Luan Buleshkaj – vrijdag 17-02 – Posttheater Arnhem

Geplaatst op 19 januari 2023 Door In Prijsvraag, Uitgaan

Luan Buleshkaj is een woordkunstenaar in de breedste zin van het woord en is een gevestigde naam in de spoken word-scene in Nederland. De Albanese Amsterdammer maakte aanvankelijk vooral naam als battlerapper. Sinds hij entree maakte in de poëziewereld stond hij al op vele gerenommeerde podia in Nederland, van Lowlands tot aan Paradiso. Hij was huisdichter bij Spijkers met Koppen, FunX en Pakhuis de Zwijger. In september 2020 won Luan Buleshkaj de Best of Fringe 2020 tijdens het Amsterdam Fringe Festival en een maand later sleepte hij de Shaffy Cheque in de wacht bij het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Leeuwenkind is zijn eerste solovoorstelling. Hierin kaart hij zowel persoonlijke als actuele onderwerpen aan. Thema’s als opgroeien in Amsterdam-West als enig kind met een alleenstaande moeder, de oorlog in Kosovo, mannelijke kwetsbaarheid, multiculturaliteit en vriendschap komen aan bod. Hij wordt muzikaal ondersteund door gitarist Yassine Belghanch. ‘Spoken word op topniveau, met een vleugje kleinkunst en cabaret’, aldus de jury van het Amsterdam Fringe Festival.

Media over Luan:

 

Woordkunstenaar Luan Buleshkaj vertelt, rijmt en schreeuwt in Leeuwenkind zijn levensverhaal van de daken. Het is prachtige poëzie met diepe bassen.” – Het Parool

 

Trots, branie en sterke verhalen” – Het Parool

 

Maak kans op 2 tickets!

Op vrijdag 17 februari staat Luan in het Posttheater met de voorstelling ‘Leeuwenkind’. Wil jij met een gast naar keuze kans maken op die twee tickets? Stuur dan voor woensdag 15 februari een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie Luan‘ en wie weet zitten jullie straks in het publiek! Winnaars krijgen op woensdag 15 februari bericht per mail.

 

► Luan Buleshkaj op Instagram

Tags : , , , , , ,

Reacties