Winactie: Arnhem Lacht – Open Mic Comedy Night XL – 11-05 – Posttheater Arnhem

Geplaatst op 16 april 2019 Door In Prijsvraag, Uitgaan

Al seizoenen lang is Arnhem Lacht in het Posttheater een groot succes. Elke eerste vrijdagavond van de maand zit de kleine zaal bomvol! In mei sluit Arnhem Lacht het seizoen in de grote zaal af met de Open Mic, Comedy Night XL. 

Kom je vaker naar de ‘Open Mic’ avonden? Vanavond zal een tikkeltje anders zijn dan wat je gewend bent. Wat je precies kunt verwachten is een verrassing, maar zoals je gewend bent van ons zal het weer een hele leuke avond worden. Beloofd! Duik mee in de wereld van stand-up comedy met aanstormend en gevestigd talent uit binnen- en buitenland. Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingrediënten bezorgen comedians en een MC je een geweldige avond.

Win tickets!
In samenwerking met het Posttheater mogen we 2×2 tickets verloten voor de de Open Mic Comedy Night XL. Wil jij samen met een gast naar keuze kans maken op 1×2 tickets? Stuur dan voor maandag 6 mei een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie Arnhem Lacht‘. Vermeld in dit mailtje je volledige naam en die van je gast. Winnaars krijgen op 6 mei bericht via de mail.

Website AOT Events

 

Tags : , , , , ,

Reacties