Winactie: Benjamin van der Velden – ‘Ja maar hoe dan?’- 24-01 – Posttheater Arnhem

Geplaatst op 4 januari 2020 Door In Prijsvraag, Uitgaan

Benjamin heeft laten zien waarom hij op de theaterpodia thuishoort. Hij studeerde met glans af aan het conservatorium in Haarlem, om vervolgens te kiezen voor het cabaretpodium waar hij debuteerde met een grote tournee als eerste TVB New Artist. De persoonlijkheidsprijswinnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival brengt nu zijn tweede solo: ‘Ja maar hoe dan?’.

Over de voorstelling ‘Ja maar hoe dan?’
Benjamin vraagt zich altijd af hoe iets werkt. Soms uit wanhoop, maar meestal uit interesse. Neem deze promotietekst, voor een voorstelling die over een jaar vanaf nu af moet zijn. Nog geen woord op papier en de piano onberoerd. Benjamin wil je verrassen en de romantiek bewaren. Ja, maar hoe dan? Dat mag je zelf ervaren!

Maak kans op 1×2 tickets!
Met een beetje geluk kun je dat zelfs helemaal voor nop gaan ervaren, want in samenwerking met het Posttheater verloten we 1×2 tickets voor deze voorstelling! Wil jij samen met een gast naar keuze kans maken op die tickets? Doe dan mee aan de winactie! Ja, maar hoe dan? Nou, dat is heel simpel! Stuur gewoon voor 20 januari een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie Benjamin‘. Vermeld in dit mailtje je volledige naam en die van je gast. That’s it! De winnaar krijgt op 20 januari bericht via de mail.

> Benjamin van der Velden op Facebook
> Benjamin van der Velden op Instagram

Tags : , , , , , , , ,

Reacties