Winactie: Guido Spek – Gelooft niet álles wat op internet staat – 27-09 – Posttheater Arnhem

Geplaatst op 9 september 2019 Door In Prijsvraag, Uitgaan

Guido Spek zoekt tijdens zijn eerste cabaretprogramma naar mogelijke antwoorden op grote en kleine levensvragen, om zijn bevindingen vervolgens nonchalant maar met mechanische precisie weer omver te kegelen. Verwacht een scala aan sketches, excentrieke gedachte experimenten en laverende ‘LaLaLand-achtige’ liedjes tijdens de theatrale vuurdoop van deze geordende chaoot.

Guido Spek, deed nooit mee aan ‘Lingo’ en was niet te zien in ‘Flikken Maastricht’, ‘Soldaat van Oranje’ of ‘Verliefd op Cuba’. Wat hij wel allemaal gedaan heeft kunt u online opzoeken, maar of u alles moet geloven? Guido geeft antwoord in deze muzikale en ontregelende voorstelling.

Win tickets voor ‘Gelooft niet álles wat op internet staat’
Op vrijdag 27 september staat Guido Spek met deze voorstelling in het Posttheater in Arnhem. In samenwerking met het Posttheater verloten we 1×2 tickets voor deze voorstelling. Wil jij samen met een gast naar keuze kans maken op de tickets? Stuur dan voor maandag 23 september een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie Guido Spek‘. Vermeld in dit mailtje je volledige naam en die van je gast, that’s it!

De winnaar krijgt op maandag 23 september bericht via de mail.

>> Facebook event Guido Spek – Gelooft niet alles wat op internet staat

 

Tags : , , , , , ,

Reacties