Wintereditie van Festival de Luie Hond in Arnhem

Geplaatst op 26 januari 2016 Door In Mis het niet, Uitgaan

Na een zeer succesvolle kick-off van Festival de Luie Hond afgelopen zomer, volgt eind januari een heuse wintereditie. In de loods aan de Nieuwe Havenweg 23, te Arnhem zijn foodtrucks, music en kidsplayground opnieuw de ingrediënten van Festival de Luie Hond. Ditmaal in winterse sferen: van warme soul en winterse stamppot tot vuurkorven en een grootse winterbbq.

festival de luie hond wintereditie

Programma
Festival de Luie Hond heeft een breed programma. De volgende acts komen in het weekend voorbij: Broken Brass Ensemble, Circo Simonelli, Oliver Alexander, Cravings, John Frost, The Funkstamatics. Naast muziek in de stijlen funk, soul en reggae is er ditmaal ook ruimte voor Spoken word van Mensen Zeggen Dingen, een festivalkapper Joy for Hair en een heuse reggae WC van Plees To Be Toilettheater.

Food
Gerenommeerde Arnhemse horecazaken als Sugar hill, maar ook unieke foodtrucks als Hete Bliksem Streetfood (stamppot) zorgen voor een gevarieerd aanbod aan winterkost. Verder kan men eten bij Uit het vuistje, Pasta Mobilé, Keukengebeuren, BABO CAFÉ, en SweetWheels

Vrijdagmiddagborrel 29 januari
De Luie Hond trapt het weekend af met de leukste vrijdagmiddagborrel van Arnhem en omstreken. Met onder meer de lancering van de nieuwste editie van de Nieuwe Arnhemse Krant (NAK), muziek van Circo Simonelli en Cravings gaat het een funky friday worden.

Kidsplayground
Festival De Luie Hond is voor het hele gezin. Het kidsprogramma op zaterdag en zondag bestaat o.a uit een kinderdisco, fotocaravan, workshops en schminken voor de allerkleinsten. Nog mooier t/m 12 jaar is de toegang gratis.

Festival De Luie Hond, Loods aan de Nieuwe Havenweg 23, Arnhem

– Vrijdag 29 januari 16.00 tot 23.00
– Zaterdag 30 januari 14.00 tot 23.00
– Zondag 31 januari 14.00 tot 20.00

Prijs
Dagkaart EUR 3,50 (t/m 12 jaar gratis toegang)

Meer info > http://www.festivaldeluiehond.nl

Facebook event > http://bit.ly/luiehondwinter

Tags : , , ,

Reacties