Zomervreugde Festival keert terug in 2020!

Geplaatst op 2 januari 2020 Door In Mis het niet, Uitgaan

Na een zeer geslaagde eerste editie keert het Arnhemse festival Zomervreugde op 20 juni 2020 terug. Uitgerekend op de eerste dag van de zomer zal het festival plaatsvinden, opnieuw op Papendal bij Arnhem. Met 5.000 bezoekers was het festival vorig jaar compleet uitverkocht. De organisatie, bestaande uit Vunzige Deuntjes, Watermeloen en Luxor Live, pakt dit jaar daarom extra groot uit!

Volgens de organiserende partijen was er in Arnhem behoefte aan een veelzijdig festival met goede toegankelijkheid voor een breed en jong publiek. Het succes van de eerste uitverkochte editie bevestigde hun vermoeden. “Ons unieke concept met een mix van de muziekstijlen R&B, hiphop, house & disco is meer dan goed ontvangen. De diversiteit van het publiek was groot. En misschien nog wel belangrijker: tijdens het festival hing er de hele dag een fijne en positieve sfeer”, zegt Niels Leferink, programmeur van Luxor Live en één van de initiatiefnemers van het nieuwe festival.

De organisatie is inmiddels hard aan het werk om een nog groter en veelzijdiger festival neer te zetten. De aankleding wordt spectaculairder en de mix van muziekstijlen wordt verder uitgebreid. Zo zullen er dit jaar verscheidene nieuwe podia zijn, waaronder een podium met Latijns-Amerikaanse muziek en een uitgebreide chill-area. 

Sport en spel zullen dit jaar een prominentere rol krijgen. Leferink: “We zitten in een tijd van beleving en beweging. Mensen willen verrast worden. Kansen die je als festival niet wilt laten liggen. Dit jaar gaan we voor nog meer sport, spel & beleving. Iets wat perfect aansluit op de paradijselijke locatie van het festival op Papendal.”

Het festival vindt plaats op 20 juni 2020 van 13:00 tot 00:00 op Papendal in Arnhem. Kaarten zijn vanaf vrijdag 24 januari verkrijgbaar via www.zomervreugdefestival.nl. Via diezelfde site kan men zich vanaf heden aanmelden voor de pre-registratie, waarmee tickets extra voordelig besteld kunnen worden.

Start verkoop pre-registratie: vrijdag 24 januari 2020
Start reguliere verkoop: maandag 27 januari 2020

>> Facebook event Zomervreugde Festival 2020

Tags : , , , , ,

Reacties