Emma Joan release EP

Emma Joan (23) neemt je mee in haar verhalende teksten, die zijn ontstaan uit gebeurtenissen die haar hebben gevormd tot de vrouw die zij vandaag de dag is. Kwetsbaarheid, zelfacceptatie en herkenbaarheid zijn thema’s die doorschemeren in haar moderne, Nederlandstalige popnummers. Het zijn aanstekelijke melodieën, die in een eigentijds jasje zijn gestoken en gedragen worden door een dansbare groove met daarin subtiele elektronische sounds. Denk aan Trijntje Oosterhuis meets Maan, of Marco Borsato meets Tabitha.  

Op 22 oktober komt haar debuut EP ‘Jij denkt dat jij me kent’ uit op alle streaming services. Vijf liedjes over persoonlijke, maar misschien ook heel herkenbare verhalen over jezelf durven zijn, van jezelf durven houden en hoe je daar soms mee in de knoop kunt zitten in relatie tot andere belangrijke personen om je heen. “Dat gevoel alsof zij je soms beter lijken te kennen dan jij jezelf kent. Door mijn ervaringen in mijn muziek te delen, hoop ik anderen te inspireren en kracht te geven om nooit zomaar op te geven.”

Op donderdag 21 oktober, een dag voor de online release, presenteert Emma Joan haar nieuwe EP in Luxor Live. Aanvang 20:00 uur, kosten €10. Klik hier om het evenement te bekijken en tickets te kopen!

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info klik hier.

Emma Joan op Facebook

Emma Joan op Instagram

http://www.emmasmusic.nl