Performance The JAM 22022

Theater a/d Rijn & Rozet presenteren:

THE JAM 2022

https://www.theateraanderijn.nl/wp-content/uploads/2021/08/Residentie-Laura-Daelemans-1024x660.jpg

Deze zomer gaat de vierde editie van The JAM van start. Van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september duiken Arnhemse (non-formele) makers een week lang Theater a/d Rijn in om onder begeleiding van professionele makers Laura Daelemans en Edan Azulay te jammen en naar een performance toe te werken. Samen met andere makers, technici en alle mogelijkheden die een podium heeft, ervaren ze hoe het is om in een theater aan de slag te gaan. 

Creatieve snelkookpan

The JAM is een creatieve snelkookpan, waarbij het niet alleen om het eindresultaat gaat, maar vooral ook om het proces ernaartoe. Centraal staat het ontmoeten van formele en non-formele makers die samen performen, dansen, acteren of muziek maken.

Thema van 2022: Rituelen

Wat zijn rituelen? Waarom verlangen we ernaar? Kunnen we zonder? Kunnen we meebewegen op het ritme van een groep? Hoe veranderen rituelen jouw belevenis van je dag, je taal, je lichaam en/of de kunst die je maakt? In The JAM van 2022 onderzoeken we wat het is om in het ‘hier en nu’ te zijn door middel van ritme en rituelen.

Performance tijdens Uurtje Oost

Op vrijdag 2 september tonen de deelnemers van The JAM hun werk tijdens een Uurtje Oost in Theater a/d Rijn en jij kunt erbij zijn! Reserveer je ticket via onderstaande ticketlink.

Speeldata

  • vrijdag 2 september: 17:00

    Uurtje Oost: The JAM 2022 Theater a/d Rijn – Benedenzaal

  • Tickets