Workshops: Prestatieloos Schilderen bij Rozet | 4 weken

Prestatieloos Schilderen: je krijgt de kans een kijkje te nemen in de wereld van de schilderkunst, zonder je druk te maken over de kwaliteit van je eindresultaten. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt, iedereen is welkom bij deze reeks workshops! Cindy leert je te genieten van het proces.


Cindy Vermeulen, toegepast- en beeldend kunstenaar en docent op de HAN, nodigt je uit om onder haar begeleiding het proces van schilderen te ervaren. Het gaat hierbij expliciet niet om jouw eindproducten. Je mag zelf weten hoe en of je je werk laat zien, je mag het zelfs in stukken scheuren!

Per les betaal je €12,50,-. Deze zijn op woensdag 13 en 20 oktober, en op 10 en 17 november. Je volgt en betaalt standaard de vier lessen (tenzij je een enkele keer niet kunt). In totaal betaal je dus een bedrag van €50,-. Dit is inclusief materiaalkosten. Je kunt ervoor kiezen het bedrag in één keer te betalen, of per les contant af te rekenen. Kan je de lessen niet betalen, stuur ons dan een korte motivatie waarom jij hierbij wilt zijn.

Aanmelden kan via hier. Je wordt doorverwezen naar een andere Rozet website. (Maximaal 14 deelnemers)