Luistervoer: wekelijks de nieuwste releases uit Gelderland in een Spotify-lijst!

Geplaatst op 21 juni 2020 Door In Artikelen, Lifestyle, Muzikanten, bands & DJ's, Talent uit Arnhem, Talenten

Het barst in Gelderland van de getalenteerde muzikanten, bands en producers, waarvan een groot gedeelte actief muziek uitbrengt. Maar een plek waar al die nieuwe releases overzichtelijk worden gepresenteerd, daar ontbrak het nog aan. Daar heeft Poppunt Gelderland in samenwerking met 3voor12 Gelderland iets op gevonden, namelijk een gloednieuwe Spotify-lijst waarin wekelijks de beste nieuwe Gelderse releases verschijnen!

Nieuw uit Gelderland op Spotify
Elke week maakt Poppunt Gelderland een selectie van de beste nieuwe releases, waarbij er één nieuwe track per artiest in de ‘Nieuw uit Gelderland’ lijst wordt geplaatst. De nummers blijven daar vier weken staan, daarna verhuizen ze naar de archieflijst ‘Gelderse Muziek’. Vanaf dat moment kan er weer nieuwe muziek van dezelfde artiest in de lijst terechtkomen. Artiesten mogen overigens ook hun eigen muziek nomineren voor de afspeellijst. Tracks aanmelden kan via dit online aanmeldformulier. Elke maand licht Poppunt Gelderland de opvallendste platen uit, om extra aandacht te besteden aan de beste artiesten van Gelderse bodem.

Laat je verrassen door wat Gelderland te bieden heeft en volg de Nieuw uit Gelderland’ Spotify playlist om op de hoogte te blijven van alle nieuwe regionale releases!

Bron: Poppuntgelderland.nl

Tags : , , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties