Onbeperkt sporten in Arnhem en omgeving voor slechts €24,95 per maand met de Sportkaart!

Geplaatst op 3 januari 2024 Door In Artikelen, Gezondheid, Hulp & Info, Lifestyle, Sport, Vrije tijd

Woon je in Arnhem, Velp of Nijmegen en omgeving en/of je studeer je aan van de onderwijsinstellingen die meedoen aan de Sportkaart voor studenten? Dan kun je de Sportkaart aanvragen en voor slechts 24,95 euro onbeperkt sporten bij meer dan 100+ verschillende sportaanbieders. Wil je op maandag spinnen met een vriendin in Arnhem-Noord, op dinsdag squashen in De Grote Koppel, op woensdag dansen, op donderdag zwemmen in Valkenhuizen en op vrijdag kickboksen in het centrum? Het kan allemaal; onbeperkt en door elkaar heen. Hoe vaak je ook gaat!

Je hebt de keuze uit meer dan 100+ verschillende fitnessaanbieders met een scala aan groepslessen. Er is altijd eentje bij jou in de buurt. De sportaanbieders zitten niet alleen in Arnhem en Velp. Voor het volledige aanbod kun je het beste op de site kijken, ook omdat er gedurende het jaar aanbieders bij komen.

De voordelen van de Sportkaart

 • Probeer nieuwe sporten
  Ontdek fitness, yoga, padel, zwemmen, bootcamp of één van de vele andere activiteiten.
 • Voorkom dubbele kosten
  Met Sportkaart heb je maar één abonnement nodig om bij verschillende locaties te sporten. Slechts €24,95 per maand.
 • Sport waar en wanneer jij wilt
  Bezoek de sportlocaties en ontdek jouw favorieten nabij je huis, school, werk of onderweg.
 • Opzeggen? Daar zijn we heel flexibel in
  Na de eerste 3 maanden is de Sportkaart maandelijks opzegbaar.

Welke sporten en waar?

Het aanbod van de Studentensportkaart is enorm! Je kunt kiezen uit o.a. fitness, yoga, bootcamp, squash, zwemmen, skiën, vechtsport, dansen, boksen, survivalrun, hardlopen, wandelen, gymnastiek, judo en Tai chi. Dat kan individueel, maar ook in groepslessen op meer dan 100 locaties. Kies voor een sport in bijvoorbeeld Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Duiven, Elst, Westervoort en nog veel meer plaatsen. Met de Studentensportkaart hoef je in ieder geval niet te kiezen en probeer je alle sporten uit!

> Bekijk hier alle locaties

Hoe regel je dat?

> Klik hier voor alle informatie en om je direct aan te melden

Tags : , , , , , , , , , ,