Tweede editie van De Makers Markt op zondag 1 december bij Willemeen

Geplaatst op 25 november 2019 Door In Artikelen, Lifestyle, Talent uit Arnhem, Talenten

Na een succesvolle eerste editie, vindt op zondag 1 december de tweede editie van de Makers Markt plaats bij Willemeen. De Eigenwijze Makers (Daisy en Arda) bieden met de Makers Markt een alternatief platform waar originele, creatieve en eigenzinnige makers de mogelijkheid krijgen hun eigen(wijze) items te tonen en te verkopen. Tijdens deze gratis te bezoeken wintereditie zullen er uiteenlopende makers aanwezig zijn, met onder andere handgemaakte kleding, sieraden, illustraties en grafisch werk, eten en drinken en meer. Een uitgelezen kans om bijvoorbeeld een écht origineel cadeau voor de feestdagen te scoren! Op het podium van Willemeen wordt ook nog eens eigenwijze muziek gemaakt door Sunset Sessions en uiteraard kun je aan de bar terecht voor een lekker drankje. Ook loopt er een speciale winactie waarmee je kans maakt op een door Willemeen en de makers samengesteld pakket t.w.v. €80!

> De Eigenwijze Makers op Facebook
> Facebook event Makers Markt 2e editie

Een greep uit de aanwezige makers

De uit Delft afkomstige Koema uit Delft maakt kunst, sieraden en designs gemaakt uit meer dan een decennia dikke laag graffiti verf. Gifts met een street art soul. 

 – www.koema.nl
Koema op Instagram
Koema op Etsy

Saskia Teiken maakt vooral gedetailleerde tekeningen van dieren, soms met toevoeging van geometrische vormen of een collage van verschillende dieren en vormen. De vragen die zij zichzelf stelt zijn: wie zal er overwinnen, de mens of de natuur? Kunnen we een evenwicht vinden, waarin die twee vredig samenleven? De tekeningen zijn vaak gemaakt met balpen en/of Oost-Indische inkt.

Saskia Teiken op Instagram

Wie zijn de Eigenwijze Makers?
Achter de Eigenwijze Makers zitten Arda en Daisy, die beiden aan ArtEZ hebben gestudeerd. Ook runnen deze twee dames hun eigen kleding/zeefdrukbedrijf: ArdAround en De Printplaatz. In de loop der jaren hebben ze samen al allerlei projecten uitgevoerd, waaronder De Eigenwijze Makers. Met dit project willen Daisy en Arda een platform bieden aan originele, creatieve en alternatieve, maar ook ‘professionele’ ontwerpers en makers.

Tags : , , , , ,