Terugblik: 10e editie van Rozessie met Doris DatWay, Mboy en Imme

Geplaatst op 17 november 2022 Door In Rozessie, Talenten

Tijdens de 10e editie van Rozessie op 20 oktober stonden er weer een drietal jonge getalenteerde acts op de planken bij Rozet, namelijk Doris DatWay (pop-lounge, jazz/bossa nova), Mboy (oldskool, afrobeats, rap) en Imme (singer-songwriter, verstillende luistermuziek), waarbij DJ Kosmik Relapse de muzikale omlijsting verzorgde en Marwin Thiesky de hosting van de avond deed. We blikken terug op een gezellige avond vol muziek en creativiteit!


Doris DatWay (pop-lounge, jazz/bossa nova)

Doris DatWay noemt zijn muziek pop-lounge, rustige organische muziek met invloeden van jazz en pop. Vaak verklaart hij zichzelf als ‘Justin Timberlake maar dan in een lift’. Zijn doel is om vanuit zijn hoofd een rustige vorm van emotionele muziek te vertalen naar de wereld, maar hij covert ook o.a. jazz/bossa nova nummers en chansons.


Mboy (oldskool, afrobeats, rap)

Mboy is een Nederlandse rapper uit Wageningen. Door zijn belangstelling in poëzie is hij gaan rappen. Je hoort Mboy vooral op oldskool of afrobeats, maar hij kan eigenlijk met elke beat wel uit de voeten. Momenteel studeert hij rechten, bouwt hij toe naar consistente releases als artiest en is hij zijn liveshow aan het perfectioneren. Hij wil de allergrootste  worden en is ervan overtuigd dat dat gaat lukken. Dit als rapper, public figure en wie weet als acteur.Imme (singer-songwriter, verstillende luistermuziek)

Imme is 19 jaar en studeert Songwriting Pop aan Codarts Rotterdam. Ze is breed in haar muziekinteresse en haar muziek is eigenzinnig origineel. Met haar heldere stem en tegenspelend gitaarspel zoekt ze als solo singer-songwriter de intimiteit van verstillende luistermuziek. Imme werd in 2021 tweede op de landelijke finale van Kunstbende categorie muziek. In 2022 studeerde ze af aan de muziekopleiding van het Rijn IJssel in Arnhem. Voor haar vervolgopleiding is ze daarop als Brabander nu met overtuiging Rotterdammer geworden.


Rozessie 10e editie | Aftermovie


Over Rozessie

Rozessie biedt jonge makers uit Arnhem en omgeving een podium en vrijplaats om ervaring op te doen en nieuwe dingen uit te proberen binnen een gezellige huiskamersetting. Deelnemende artiesten mogen ook nieuwe acts aandragen voor komende edities, zodat iedere editie een lekkere bonte line-up heeft en artiesten het stokje onderling kunnen overdragen.

Rozessie is een initiatief vanuit Rozet en Jongin Arnhem. Voor de rest van 2022 staat er nog één editie van Rozessie op de planning. Wil je meedoen als artiest of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar rozessie@rozet.nl. De registraties van de vorige edities zijn hier te bekijken.

Tags : , , , , , , , , , , , , , , ,