Wil jij meer met je eigen muziek doen? Schrijf je dan in voor Popsport 2024!

Geplaatst op 1 november 2023 Door In Muzikanten, bands & DJ's, Talenten

Popsport geeft je de kans om van je muzikale dromen concrete stappen te maken. Wil jij meer met je eigen muziek doen? Meer eigenheid en diepgang opzoeken? Dan is Popsport echt iets voor jou! Het enige dat je moet doen is jezelf inschrijven en de sprong in het diepe wagen. Dan zorgen wij voor een zachte landing!

Wat krijg je als je meedoet aan Popsport?

  • We starten met een kick-off waarbij je kennis maakt met andere deelnemende muzikanten uit jouw regio. Je vergroot daarmee in één klap je muzikale netwerk.
  • Een set workshops die we afstemmen op jouw wensen. Denk aan songwriting, stage-performance, management, promotie en boekingen, bandcoaching, social media & marketing of identiteit en authenticiteit. (t.w.v. €1000)
  • Een professionele fotoshoot en/of een opnamedag in een muziekstudio. (t.w.v. €250 / €500)
  • De mogelijkheid om op te treden tijdens de afsluitende regio showcase van Popsport

Maar dat is nog niet alles!

Je maakt naast al het bovenstaande ook kans op deelname aan Popsport NL, ons landelijke traject. Dan ga je aan de slag met een personal coach, extra workshops en een live opname mét videoclip (t.w.v. € 3000).

The benefits continue!

Ook word je automatisch lid van het Popsport Network als je een traject gevolgd hebt. In het Popsport Network krijg je onbeperkt toegang tot alle workhopdagen, masterclasses en speelplekken in het landelijke Popsport Network.

Aanmelden voor Popsport 2024?

Dat kan! Klik op onderstaande button en meld je aan voor Popsport 2024. Wil je meer informatie over een traject in jouw regio? Check dan de regiopagina’s:

Flevoland, Limburg, Brabant, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht

De voorwaarden

  • Je bent tussen de 14 en 21 jaar oud.
  • Jij/jullie schrijven je eigen liedjes/tracks en maken zelf de muziek.
  • Deelname aan Popsport kost maar €200 per act of €100 voor soloartiesten.

> Ik wil me aanmelden!

Tags : , , ,