Harddance feest tijdens Koningsdag Arnhem verplaatst van John Frostbrug naar Luxor Live

Geplaatst op 6 februari 2020 Door In Mis het niet, Uitgaan

Onder de noemer Kickerz Kingsday organiseren Luxor Live en Future of Hardstyle op Koningsdag 2020 een gloednieuw, 11 uur durend, harddance festival in poppodium Luxor Live. Negen opeenvolgende jaren was dit podium voor hardere stijlen te vinden onder de John Frostbrug in Arnhem. Met Kickerz Kingsday zetten ze de harddance legende van Koningsdag Arnhem voort.

Kickerz Kingsday
Op de eerste editie is er ruimte voor 900 bezoekers die verdeeld over twee podia kunnen genieten van de beste hardstyle en hardcore DJ’s van dit moment. Onder andere top DJ’s Angerfist, Delete, Digital Punk en Sub Sonik prijken op het affiche van het nieuwe festival.
“Toen we te horen kregen dat er dit jaar geen harddance podium meer zou komen bij de John Frostbrug zijn we meteen gaan schakelen met onze partners. We hebben daar afgelopen decennium massaal staan feesten bij Beat The Bridge/XXlerator. Dit heeft Arnhem Koningsdag landelijk op de kaart gezet binnen de harddance scene. Er is enorm veel vraag naar ook, zonde als dit weg zou vallen.”, aldus Jeroen Venema van de Arnhemse evenementen organisatie Future of Hardstyle en één van de initiatiefnemers van het nieuwe festival.

De keuze voor poppodium Luxor Live  komt niet zomaar uit de lucht vallen. Future of Hardstyle programmeert hier met regelmaat grote artiesten uit de scene en eenmaal per jaar organiseren ze onder de noemer Hard4MS een benefietavond waarbij de opbrengst ten goede komt aan het Nationaal MS Fonds. Venema: “Naast dat Luxor Live een iconisch pand heeft en inmiddels onze thuisbasis is, biedt het ongekende mogelijkheden voor onze shows. We hebben geen last van geluidsoverlast dus kunnen maximaal uitpakken met een spectaculaire lichtshow, special effects en het vetste geluid. Ja, dit wordt gewoon knetterhard feesten!”.

Het festival vindt plaats op 27 april 2020 van 13:00 tot 00:00 in poppodium Luxor Live in Arnhem. Kaarten zijn vanaf dinsdag 4 februari verkrijgbaar via www.luxorlive.nl

 

Tags : , , , ,

Reacties