Jacobiberg Paasconcerten op 1 april bij Luxor Live

Geplaatst op 7 februari 2024 Door In Mis het niet, Uitgaan

Dit jaar schudden het kuiken en de kikker elkaar de hand: op 1 april vinden de 48e Jacobiberg Paasconcerten plaats (geen grap)! Met dit jaarlijkse extravaganza nemen we het hele pand van Luxor Live in beslag. Op tweede paasdag vanaf 14.00 uur is de boel gratis te betreden, dus vergeet die paasbrunch en kom genieten van lokaal talent uit Arnhem en omstreken.

jacobiberg paasconcerten

We beloven dat je niet overspoeld wordt met flauwe grappen (misschien een paar…), maar wel met een vloedgolf aan geweldige muziek. De line-up belooft traditiegetrouw een fijne weerspiegeling te zijn van de muzikale diversiteit die te vinden is in Popcentrum Jacobiberg en ver daarbuiten. Een vette verzameling aan muzikaal talent uit Arnhem en omstreken gaat je (konijnen)oren in ieder geval flink verwennen. Van gierende gitaren tot rauwe rap en van zoete pop tot smerige punk – je gaat het allemaal ontdekken tijdens onze Paasconcerten.

LINE-UP PAASCONCERTEN

Snow Coats
Kingsta
Hauer
Magic Bullet
Politie Warnsveld
Meer TBA!

HOSTS – KLOKPACK6IX

Buckle up, want Klokpack6ix gaat de boel op stelten zetten tijdens de Paasconcerten! Dit muziek- en kunstcollectief, met meer leden dan je op één hand kunt tellen, zijn dit jaar de hosts. Ze omschrijven hun collectief zelf als een ‘mixed media clusterfuck’ van jonge rappers, producers, designers, schrijvers en performancekunstenaars. Wanneer ze als collectief het podium betreden, presenteren ze hun wilde mix van hiphop, hyperpop, electro schlager, absurdistische teksten en extravagante kleren. Verwacht een hoop luide beats, lieve synths, felle kleuren, catchy hooks en speelse humor… Alles is zelfgemaakt. Alles is in stukjes. Geen show is hetzelfde en geen touw is eraan vast te knopen. Dat wordt visuele waanzin – want als zij het doen, doen ze het goed. 

Zorg dat je bij dit spektakel bent – we zien je paasmaandag!

Tags : , , , , ,