Tuinen en acts voor amateurkunstfestival Gluren bij de Buren in Arnhem

Geplaatst op 16 maart 2024 Door In Muzikanten, bands & DJ's, Talenten

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren zoekt tuinen en acts. Gluren bij de Buren komt voor de tweede keer naar Arnhem op zondag 30 juni 2024. Amateurkunstenaars van alle soorten disciplines betreden het gazon als podium, in Rijkerswoerd tot Klarenbeek. Tuinen en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl.

Gluren bij de Buren Arnhem

Allerlei soorten optredens zijn denkbaar op het podium van Gluren bij de Buren. Muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Ook tuinen in alle soorten en maten kunnen aangemeld worden. De programmamakers zoeken een act die past bij het formaat van het tuintheater.

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt georganiseerd in samenwerking met Huis van Puck. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten. Vind meer informatie of meld je aan tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl.

Het festival vindt plaats in 29 gemeenten: Almere, Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Dronten, Ermelo, Harderwijk, Heerlen, Hengelo, Huissen, Leeuwarden, Leusden, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Roosendaal, Sittard-Geleen, Stichtse Vecht, Utrecht, Venlo, Wageningen, Woerden, Zaanstad, Zutphen en Zwolle.

 

ALGEMENE INFORMATIE

Wat: Gluren bij de buren Arnhem
Wanneer: Zondag 30 juni tussen 13:00 en 18:00
Waar: In alle wijken van Rijkerswoerd tot Klarenbeek
Entree: Eigen bijdrage
Meer informatie en aanmelden tot en met zondag 12 mei via

www.glurenbijdeburen.nl

Beeld: Maarten Eykman

Tags : , ,