OPGETEKEND 2021 in Rozet – Werk in Uitvoering – Makers en Doeners

Geplaatst op 2 oktober 2021 Door In Mis het niet, Uitgaan

Arnhem is een echte strip- en graphic novelstad en krijgt steeds meer naam en faam. Een stripstad van makers en doeners en dit laten we zien tijdens de tweede editie van OPGETEKEND een avond geheel in het teken van graphic novels, strips en webtoons. Met lezingen, workshops en natuurlijk een stripmarkt!

 
Het thema van deze editie is Werk in Uitvoering / Work In Progress en tijdens OPGETEKEND staan de makers & doeners centraal. Hoe werken ze, hoe gaan ze te werk, op welke manier brengen ze hun materiaal uit, bereiken en bedienen ze hun publiek?
 

En er is meer! Je kunt zelf aan de slag tijdens de workshops, we zetten Stripstad Arnhem in de spotlights, op de stripmarkt kun je terecht voor mooie en unieke uitgaves, andere makers en liefhebbers ontmoeten en je kunt je kennis en info komen opslurpen bij de professionals.In de afgelopen jaren zien we dat stripmakers, cartoonisten en illustratoren steeds vaker alternatieve platformen gebruiken voor het publiceren van hun werk. Bijvoorbeeld door hun stripverhalen te plaatsen op social media, een online platform als WebToon of hun werk uit te geven in eigen beheer. Er zijn dus veel nieuwe wegen voor stripmakers om hun publiek te bereiken. Maar wat komt er allemaal bij kijken als je besluit zelf je werk uit te brengen? Tijdens OPGETEKEND 2021 willen we graag de professionals aan het woord laten die hun ervaringen op dat gebied met ons willen delen. 

Alle info: https://www.rozet.nl/opgetekend

 
 

Tags : , , , , , ,

Reacties