Record Store Day 2023, de internationale feestdag van de platenzaak met speciale releases en instore optredens!

Geplaatst op 6 maart 2023 Door In Mis het niet, Uitgaan

Record Store Day, dé internationale feestdag voor de platenzaken, viert dit jaar haar 16de editie. Op zaterdag 22 april kan iedereen in Nederland gratis optredens bezoeken bij de aangesloten platenzaken. Te gekke nieuwe releases met gelimiteerde oplage worden uitgebracht én er vinden in platenzaken door het hele land optredens plaats, ook in Arnhem bij de platenzaken Kroese en Waaghals. 

Record Store Day 2023

Op Record Store Day verschijnen zeer exclusieve releases die alleen op die dag verkrijgbaar zijn. Honderden releases komen op Record Store Day in beperkte oplages uit. Nieuwe muziek, remixes, gekleurd vinyl, live registraties, stuk voor stuk zijn het bijzondere items. Record Store Day is voor iedereen gratis toegankelijk en laat je als bezoeker proeven van de lol van het verzamelen van het fysieke product.

De ambassadeur van Record Store Day 2023 wordt binnenkort bekend gemaakt. Zoals ieder jaar, is nu ook bekend dat de RSD ambassadeur ook dit jaar een single uitbrengt die de eerste 5.000 RSD klanten gratis bij hun aankoop ontvangen. Meer info over de RSD ambassadeur volgt snel!

Wil je meer informatie over RSD 2023, bijvoorbeeld over de nieuwe releases of welke platenzaken meedoen in Nederland? Check dan de website van RSD 2023. 

Platenzaken Kroese en Waaghals in Arnhem

De platenzaken Kroese en Waaghals zijn deelnemers van RSD in Arnhem. Bij beide zaken zijn er op 22 april meerdere live optredens en nieuwe platen te koop. De line-up wordt nog bekend gemaakt. Check hieronder alvast de website voor updates en meer informatie.

Kroese: https://www.kroese-online.nl/

Waaghals: https://www.waaghals.com/

Uiteraard houden wij jullie ook op de hoogte in dit artikel! 

 

Tags : , , , , , , ,