Sonsbeek Theater Avenue van 25 t/m 28 augustus

Geplaatst op 14 augustus 2022 Door In Mis het niet, Uitgaan

Van donderdag 25 t/m zondag 28 augustus 2022 vindt voor de 22e keer de Sonsbeek Theater Avenue plaats in het Sonsbeek Park in Arnhem. Tientallen voorstellingen, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en chillen: voor groot en klein is het heerlijk om in het mooiste park van Arnhem te zijn.
 
 
De Sonsbeek TheaterAvenue is een hoogtepuntje in Arnhem, midden in de zomer. Het jaarlijks terugkerende vierdaags festival met theater, dans, muziek en cabaret. Voor groot en klein zijn er vele tientallen verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen die op circa 50 verschillende plekken worden opgevoerd. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen.
 
Check de website voor de voorverkoop van de voorstellingen in de prachtige spiegeltent IDOLIZE, met oa Ludique!, Meiden van Los, Abba Fever, Joey en Emile Hartkamp, Frank Groothof en meer!
 
Dankzij de leuke foodtrucks en Brasserie De Avenue Moltogusto waar de heerlijkste gerechten worden bereid, komt ook de innerlijke mens niets tekort!

 

Tags : , , ,