SPIJKERROK festival Arnhem keert weer terug!

Geplaatst op 15 mei 2024 Door In Mis het niet, Uitgaan

2023 was het laatste jaar voor Festival SPIJKERROK, maar toch… SPIJKERROK gaat door! Op zaterdag 22 juni op Vrijstaat Thialf, Spijkerkwartier Arnhem.

Door middel van de bezoekers, de lokale ondernemers met wie zij samenwerken, LuxorLive en SPIJKERROK zelf is het festival weer terug. Ze vinden het een te leuk en bijzonder festival om een punt achter te zetten.

SPIJKERROK festival 2024

De eerste artiesten zijn bekend!

Boter bij de vis, 15:50 grote tent.

Boter bij de Vis is een eigenwijs Nederpopduo uit Arnhem. In hun zelfgeproduceerde nummers hoor je een zoektocht naar harmonie en ruimte tussen de dwingende beats en schijnbare herhalingen. De muziek van Boter bij de Vis kent onder andere alternatieve rock, elektronica en hiphop.

Politie Warnsveld, 22:30 grote tent.

Politie Warnsveld is een van de meest unieke eigenaardige bands in Nederland. Met enge tunes, rake teksten pakken ze je bij de hand op weg naar de wondere wereld van Pret-Ska! Daarnaast maken ze ook muziek in onder andere het genre pop, reggea en balkan.

LODYNE, 19:50 kleine tent.

LODYNE is een driemans formatie gevestigd in Arnhem. Geïnspireerd door o.a. Emo, Grunge, Post-Hardcore en Shoegaze projecteren ze rauwe emoties, vertaald door ‘existentieel muzikaal geweld’. Gevoelens van intens mentaal onbehagen over levensvragen, wat resulteert in een visuele vertoning  zonder enige opsmuk. Over de strakke en stevige instrumentale basis wordt gebruik gemaakt van  dynamische vocalen, door middel van clean vocals, screams en rap.

Wasted Youth Club, 21:30 kleine tent

De Energetic Garage Punk van Wasted Youth Club wordt geïnspireerd door de overlevingstocht van vier vrienden in hun quarter-life crisis en bands als Fidlar, Thee Oh Sees en Wine Lips. Gevoed door zweet en bier creëert Wasted Youth Club live een muur van energie die zowel het podium als de barrière tussen band en publiek zal slopen.

 

Tickets:

Voor 12 euro kun je een ticket kopen.

Klik hier voor de tickets

 

Datum: 22 juni 2024
Locatie: Vrijstaat Thialf, Spijkerkwartier Arnhem
Toegang: Voor iedereen

 

Voor extra informatie en updates van het SPIJKERROK festival kunt je terecht op deze website:

https://www.spijkerrok.com/index.php

 

Tags : , , , , ,