Watermeloen Koningsnacht gaat voor groots in Musis Arnhem met 1.700 bezoekers

Geplaatst op 16 januari 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

Watermeloen, de vaste R&B/hiphop clubavond van Luxor Live, organiseert op vrijdag 26 april een groots Koningsnacht evenement in Musis Arnhem dat ruimte moet bieden aan 1700 bezoekers.”Arnhem viert de verjaardag van onze Koning altijd massaal en we hebben gemerkt dat de vraag naar een echte r&b/hiphop avond binnen deze activiteiten enorm is.” zegt Shalouw Sophy, één van de drijvende krachten achter de Arnhemse evenementenorganisatie Watermeloen.

 
Watermeloen organiseert met regelmaat r&b/hiphop evenementen in het Arnhemse poppodium Luxor Live en werkt hard aan de uitbreiding van haar activiteiten. Sophy: “We hebben onlangs de eerste editie van Zomervreugde Festival aangekondigd, wat we 25 mei 2019 in samenwerking met Vunzige Deuntjes en Luxor Live organiseren op Papendal. Daarnaast hosten we een podium tijdens Zwarte Cross Festival en hebben we een eigen avond tijdens Eurosonic Noorderslag (grootste showcase festival van Europa red.) in Groningen komend weekend.”
 
‘Meer ruimte voor gekkigheid’
De keuze om een Koningsnacht evenement in Musis Arnhem te organiseren, waar veelal klassieke concerten plaatsvinden, sluit naadloos aan op de groei die Watermeloen doormaakt. Sophy: “In Musis kunnen we beter inspelen op het hoge aantal bezoekers dat op deze speciale editie afkomt. Daarnaast voegt de unieke ambiance van de zaal en het feit dat er meer ruimte is voor gekkigheid wel iets toe. Naast muziek speelt randprogramma een belangrijke rol tijdens onze evenementen. Dit kan variëren van Oud Hollandse spelen (in een nieuw jasje) tot de inmiddels beruchte Watermeloen bank, waar het publiek zelf geïnterviewd wordt met pikante stellingen.”
 
Het Koningsnacht evenement vindt plaats op 26 april 2019 van 23:00 tot 04:00 in de Parkzaal van Musis Arnhem. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.luxorlive.nl.

Bron/beeld: Luxor Live

Tags : , , , ,

Reacties