Winactie 1×2 tickets –  Sezgin Güleç – try-out – za 18 mei – Posttheater Arnhem

Geplaatst op 2 april 2024 Door In Prijsvraag, Uitgaan

Op zaterdag 18 mei staat comedian Sezgin Güleç met de try-out van zijn nieuwe voorstelling in het Posttheater in Arnhem. Sezgin werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2024. Eerder tourde hij twee seizoenen door het land in het voorprogramma van Patrick Laureij. 

winactie Sezgin Posttheater

 

Maak kans op 1×2 tickets voor Sezgin Güleç – try-out

Wil jij met een gast naar keuze kans maken op 1×2 tickets voor deze voorstelling? Stuur dan voor dinsdag 14 mei een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl met als onderwerp ‘Winactie Sezgin’. Vermeld in dit mailtje je volledige naam en die van je gast. That’s it! De winnaar krijgt op dinsdag 14 mei bericht per mail.

Over Sezgin Güleç

“Ik heet Sezgin en ik ben de minst bekende gast die zit in de race om de definiërende stand-up comedian van deze tijd te worden. Na het zien van de show zul je zien dat ik het in me heb om te winnen. Het was een lange weg van de diepste krochten van dit land tot aan het podium en het wordt een nog langer pad van het podium naar de top. Ik deel dat pad graag met je. Tot in het theater.”

> Sezgin Güleç op Instagram

Daniël Arends over Sezgin:

“Eindelijk weer eens iemand die niet op het podium staat alsof ie een 10 voor stand-up comedy probeert te halen, maar er gewoon als dier staat dat doet wat het moet doen. Namelijk onvoorspelbaar, uniek, en vooral grappig zijn.”

Tags : , , ,