Forms Events viert twintigjarig bestaan met drietal feesten

Geplaatst op 14 februari 2018 Door In Mis het niet, Uitgaan

Begin 1998 vond in de toenmalige Goudvishal in Arnhem de eerste editie plaats van het drum & bass event Forms. Inmiddels zijn we 20 jaar verder en viert het langstlopende drum ’n bass evenement van Nederland en zelfs Europa haar twintigjarig bestaan met een drietal feesten!

Forms Events 20 year header

Om de festiviteiten af te trappen vindt er op 24 februari een gratis pre-party plaats bij 8Bit. Tijdens deze pre-party is er ook de mogelijkheid om een ’20 year anniversary’ shirtje van Forms Events te scoren. Het is aan te raden om op tijd te komen, want de capaciteit is beperkt!

Vervolgens vindt er traditiegetrouw een ‘King of Bass‘ editie plaats op Koningsdag en wordt er op 30 juni de welbekende ‘Summer Jam‘ bij Willemeen georganiseerd. Tijdens beide events zullen zowel de bovenzaal als het café van Willemeen plaats bieden aan een keur aan DJ’s!

Benieuwd naar de ontstaansgeschiedenis van Forms en hoe deze organisatie het al 20 jaar weet vol te houden? Check ons uitgebreide interview met Oliver Tyson, oprichter van Forms en eveneens actief als DJ Tyson.

>> Forms events op Facebook

Tags : , , , , ,

Reacties